Dragon Age: 2011. februárjában újabb rész érkezik?

A Dragon Age: Origins-hez érkező Awakening című kiegészítő dobozában egy érdekes fehér kártya található meg, melyen a már jól ismert vérsárkány ikonja látható, egy rejtélyes dátummal, ami 02.01.2011, azaz jövő év február elsejét mutatja.

Habár semmiféle utalás nincs arra, hogy ez a dátum mit takar, de lehetséges, hogy a készülő Dragon Age 2 megjelenési ideje szerepel a kártyán. De legalább ennyire lehet egy következő nagyobb DLC pakk dátuma is, ugyanis régebben a BioWare azt ígérte, hogy a Dragon Age: Origins-hez két évig fognak újabb DLC-k érkezni. A nálunk Dragon Age: Vérvonalak - Eszmélés címmel megjelenő kiegészítő várhatóan jövő hét kedden jelenik meg, úgyhogy majd akkor kiderül, lapul-e újabb információ a dobozában? Addig is ismerkedjünk meg a kiegészítő főellenfelével, akit csak úgy hívnak: The Architect (Az Építész):

Az egyszerűen csak "The Architect" néven ismert főellenség volt az első éjfattyú, aki megtanult önállóan gondolkodni, noha azelőtt ő is csak egy kitaszított ember volt, akit megfertőzött az éjfattyak vére. Mostanra azonban az intelligenciájának köszönhetően akkora hatalommal bír, ami lassan egy Vezérdémon szintjét is elérheti.

Azóta történt

Előzmények