Hétfőn kapunk valamit a BioWare-től

A BioWare felrakott egy visszaszámlálót a Dragon Age: Origins, a Mass Effect 2, valamint a cég hivatalos oldalára, ami Közép-Európai idő szerint március 29-én hétfőn, este 17:00 órakor jár le. Az óra csak a Dragon Age és a Mass Effect 2, és a BioWare hivatalos honlapján szerepel, a többi  játék oldalán nincs fent.

Vajon mit fogunk kapni hétfő este? Újabb DLC-re kevés az esély, hiszen most jött ki a Firewalker Pack a Mass Effect 2-höz, a Kasumi's Lost Memory pedig április 6-án jelenik csak meg. A Dragon Age-hez pedig nemrég jött ki az Awakening, nem hinném, hogy máris új DLC-t adnának hozzá.

Lehetséges, hogy hivatalosan bejelentik a Dragon Age 2-t, hiszen nemrég írtunk róla, hogy az Awakening dobozában találtak egy kártyát, melyen a 2011.02.01.-es dátum szerepelt. (Érdekes, az én példányomban nem volt semmilyen kártya, lehet hogy a magyar nyelvű kiadásból ezt kispórolták). Másrészt a BioWare már korábban is bejelentette, hogy 2011. első negyedévében új Dragon Age epizód érkezik.

Elképzelhető továbbá az is, hogy a BioWare bejelenti azt a titokzatos AAA-projectjét, melyre még 2009. júliusában derült fény. Habár erről a játékról jelenleg semmi egyéb információnk nincs, de elképzelhető, hogy egy Mass Effect vagy Dragon Age univerzumban játszódó, új játék van készülőben a BioWare-nél. Nos, hétfő este kiderül.

Azóta történt

Előzmények