BioWare: Végtelen Dragon Age epizódok?

A BioWare nem lazsál, folyamatosan adja ki a jobbnál jobb játékokat és kiegészítőket. A Dragon Age: Origins körülbelül fél éve jelent meg, majd ezt követte a Mass Effect 2 két hónappal ezelőtt, pár napja pedig a Dragon Age: Origins - Awakening kiegészítő is kijött.

Vajon mit várhatunk tőlük ezután? Erre a kérdésre kereste a választ az UGO.com munkatársa, akinek sikerült egy interjút készítenie a BioWare két vezetőjével. Az interjú során Greg Zeschuk és Ray Muzyka viccesen válaszolgatott azokra a kérdésekre, miszerint mit várhatunk majd tőlük a Dragon Age és a Mass Effect sorozattal kapcsolatban.

Greg Zeschuk elmondása szerint a Mass Effect-el ellentétben, ami eredetileg is trilógiának készült, a Dragon Age világa még számtalan lehetőséget rejt magában az elkövetkező folytatások elkészítéséhez. Amikor arról kérdezték, hogy mégis, körülbelül hány epizódra számíthatunk a folytatásban, tréfásan csak ennyit mondott:

"Nem is tudom, azt hiszem 17 biztosan lesz, de inkább 66? Végtelen! Végtelen számú játék lesz a Dragon Age univerzumához!" - majd nevetett.

Azóta történt

Előzmények