Dragon Age: Darkspawn Chronicles DLC (Update: Részletek)

Nemrég adta ki a BioWare a Mass Effect 2 legújabb DLC-jét, és most ismét bejelentettek egyet, bár ez már a másik szerepjátékukhoz, a Dragon Age: Origins-hez fog megjelenni.

UPDATE: A Most befutott információk szerint a DLC egy alternatív történeti szálat dolgoz fel, melynek során a karakterünk meghal az egyesülés során, és Alistair-re hárul a feladat, hogy a Grey Warden-ek élére állva harcba szálljon a Vezérdémonnal.

Felmerülhet a kérdés, hogy ha a karakterünk meghal, mégis kit irányítunk majd a DLC-ben? Hát egy Darkspawn-t! Ezúttal végre kipróbálhatjuk, milyen érzés a Vezérdémon oldalán harcolni a világ elpusztításában segédkezve. Egy Hurlock Vanguard bőrébe bújhatunk a DLC története során. Egyedül nekünk van megfelelő képességünk, hogy irányításunk alá vonjuk a Darkspawn hordákat. Figyeld a Vezérdémon hívását - Denerim-nek pusztulnia kell!

A kalandok során lehetőségünk lesz Genlock-okat, Hurlock-okat, Shriek-eket, és Ogre-kat irányítani. A DLC teljesítése után egy EPIC Darkspawn fegyver birtokába juthatunk, melyet használhatunk az eredeti Dragon Age: Origins-ben és az Awakening-ben is.

A Darkspawn Chronicles című DLC május 18-án jelenik meg mindhárom platformra, PC-n 500 BioWare pont lesz az ára, XBOX360-on 400 MS pontba fog kerülni, míg a PS3 tulajdonosoknak 5 dollárt kell majd érte fizetniük.

Azóta történt

Előzmények