Destiny - Egyelőre nincs kizárva a PC-s verzió

Mint tudjuk, a Bungie legújabb játéka a Destiny szinte minden nagyobb platformra meg fog jelenni, hiszen már megerősítették, hogy PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox360-ra és Xbox ONE-ra is érkezik. Viszont az egyik legnagyobb és legnépszerűbb platform még bizonytalan a Destiny szempontjából - ez a PC. Arra a kérdésre, hogy kipróbálhatjuk e a játékot PC-n is, Eric Osborne a Bungie vezető forgatókönyv írója a következőket válaszolta:

"Egyelőre nem mondtuk azt, hogy "igen", ahogy azt sem, hogy "nem". Minél több platform lesz elérhető, annál több munkát kell majd elvégeznünk és nem szeretnénk kompromisszumokat kötni és korlátozni a játékmenetet az egyes platformokon. Rengeteg emberünk van, aki PC-n játszik. Nagyon szeretnénk ezt itt is lehetővé tenni. Egyelőre nem jelentettük be, viszont nagyon várjuk, hogy többet is beszélhessünk erről a jövőben."

Ezek szerint még van remény arra, hogy PC-re is megjelenik majd a Destiny. Az idei E3-on egyébként sok információ várható a játékkal kapcsolatban és valószínűleg már játékmenet részleteket is fogunk látni.

Azóta történt

Előzmények