Dark Souls II: Japán gyűjtői kiadás és új-generációs hírek

A Dark Souls II japánban megjelenő gyűjtői kiadása mellé egy replika fegyvergyűjteményt adnak, melyeket a játékban fellelhető fegyverekről mintáztak. Összehasonlításképp, a nyugati piacra szánt limitált kiadáshoz egy 12 hüvelyk magas (~30,5 cm) Warrior Knight szobrot, képeskönyvet, egy szövetből készült térképet és a játék zenéit csomagolják.

A Dark Souls II című játék egyelőre PC-re, PS3-ra és XBOX360-ra készül, de a fejlesztők elmondása alapján elképzelhető a jövőben egy PS4 és XBOX One kiadás is. Mivel egyelőre még nem gondolkodtak el a dolgon, így erről nem tudnak többet mondani. Jelenleg a mostani generációra fejlesztenek, mivel egyrészt még sok kiaknázatlan lehetőséget látnak bennük, másrészt pedig szeretnék minél hamarabb megjelentetni a programot.

A Dark Souls II című játék megjelenése március 11-én várható Észak-Amerikában PS3-ra és XBOX360-ra, majd Európában március 14-én jelenik meg. A PC változat nem sokkal a konzolos kiadások megjelenése után várható. DLC-ket egyelőre nem terveznek kiadni, de pár nappal ezelőtt Takeshi Miyazoe, a játék producere egy OXM oldalnak adott interjújában elmondta, miszerint kétségtelenül potenciális lehetőségek rejlenek a bővítményekben. Így tehát később minden bizonnyal érkezik pár DLC a Dark Souls II című játékhoz.

Azóta történt

Előzmények