Carmageddon: Reincarnation - Teaser trailer

Bizonyára sokan vannak közöttetek, akiknek ismerős a Carmageddon című brutális autóverseny játék, melyben nem az volt az elsődleges célunk, hogy győztesként fussunk be a célba, hanem hogy mi - és a kocsink - maradjunk egyedül működőképes állapotban, a többiek kocsiját pedig lehetőleg amortizáljuk le a végsőkig.

Ráadásul bónusz pontokért az ártatlan járókelőket, valamint minden utunkba kerülő élőlényt - a csirkétől az elefántig - üssünk el és szaggassunk darabokra. A játék brutalitása miatt egyes helyeken a vért zöldre festették és robotokkal helyettesítették a gyalogosokat. Ettől eltekintve a játék nagyon népszerű lett, a kellő hangulathoz az Iron Maiden metál banda által előadott aláfestő zenék nagyban hozzájárultak. Max Damage hamarosan felújított formában tér vissza.

A készítő Stainless Games korábban már bejelentette, hogy sikerült összeszedniük a játék elkészítéséhez szükséges pénzmennyiséget, így a Carmageddon: Reincarnation gőzerővel készül, hogy oly sok idő után ismét Max Damage bőrébe bújva élhessük át a véres versenyeket.
A videó még a játék erősen korai verziójából származik, így ne azt nézzétek, milyen a grafika, hanem hogy az eredeti Carmageddon hangulat mennyire jön át rajta. Számomra ígéretesnek tűnik, annak idején mindkét részt végigjátszottam tucatszor, erre is be fogok nevezni - persze szigorúan cenzúramentes állapotban. :-)

Azóta történt

Előzmények