2019. augusztus 20., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » PC rovat

BioWare: Tízmillió példány az új célunk

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: CVG.com

A BioWare társalapítója, Greg Zeschuk egy interjúban kifejtette, hogy mostantól minden egyes játékukat legalább tízmillió példányban szeretnék eladni.

Hirdetés

"El kell adnunk tízmillió példányt a játékainkból. Ez konkrétan az új célunk. Olyan játékokat készítünk, melyek a Top 10-be kerülnek, a termékeink nagyon sikeresek. Tudomásom szerint a Mass Effect 2 a nyolcadik legnépszerűbb játék lett az idén Észak-Amerikában." - mondta a Videogamer-nek adott interjújában Greg Zeschuk.

A BioWare társalapítója és alelnöke még hozzátette, hogy a cég nem kisebb célt tűzött ki maga elé, minthogy mostantól minden egyes jövőben megjelenő játékukból legalább tízmillió példányt eladjanak. Hozzátette még, hogy bár biztosan tudják, hogy pár millió példány mindig elkel a játékaikból, de amikor látják, hogy mások eladnak 25-öt, az már nem olyan jó érzés. Greg viccesen fogalmazva jegyezte meg, hogy ideje példát venniük a Blizzard-tól:

"Állandóan azzal tréfálkozunk, hogy ha a Star Wars: The Old Republic-al csak fele olyan jól teljesítenénk, mint ahogyan a Blizzard szokott, már elégedettek lehetnénk. Nagyon szerencsések lennénk, ha ez sikerülne."

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.