EA: Dragon Age 2 és Mass Effect 3 az E3-on?

Az Electronic Arts E3-on kiállítani kívánt játéklistáján fel van tüntetve a Dragon Age 2, valamint a Mass Effect 3 is. Bár egyelőre még hivatalos megerősítés nem érkezett, de valószínűleg van rá némi esély, hogy a kiállításon már megtekinthetőek lesznek a játékok, hiszen a Dragon Age 2 megjelenését 2011 elejére tervezik.

A Mass Effect 3 a jelenlegi információk szerint csak valamikor 2012-ben fog megjelenni, azonban az EA az év elején bejelentette, hogy jövőre egy nagy volumenű dolog fog érkezni Mass Effect témában, így elképzelhető, hogy annak a bejelentését fogják megejteni az E3-on. Kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Azóta történt

  • Gametrailers TV: E3 2010 különkiadás

    Az e heti Gametrailers TV mi másról szólna, mint az E3-ról. A majdnem háromnegyed órás műsorban szinte az összes komolyabb játék bemutatója szerepel.

  • Mass Effect: Az előző részben történt...

    Holnap jelenik meg a Mass Effect 2 kipróbálható változata. Ez alkalomból egy videót is készítettek azok számára, akik nem játszottak az első résszel.

  • Az E3 legjobbjai

    A GT szokásához híven elkezdte a toplistákat gyártani, most következzen a legjobb DS játékok, a legjobb konferencia és a legjobb autós játékok listája.

  • Az E3 legjobbjai 2

    Újabb GT összeállítások, ezúttal a legjobb PSP játék, a legjobb grafika és a legkínosabb pillanatok következnek.

Előzmények