A Mass Effect 3 derűsebb hangulatú lesz, mint az elődje

"A Mass Effect 3 visszahozza a fényt és derűt a sorozatba," - ezt Casey Hudson, a Mass Effect széria igazgatója mondta egy OXM-nek (Official XBOX Magazine) adott interjújában.

Elmondása szerint a Mass Effect 3 sokkal vidámabb hangulatú játék lesz, elsősorban a Normandia pilótájának, Joker-nek és az azt irányító mesterséges intelligenciának, E.D.I.-nek köszönhetően. Bár a környezet ezúttal, ha lehet, még sötétebb lesz, de a nyomasztó hangulatot ezekkel a humoros részekkel megfelelően kompenzálni fogják.

"Úgy gondolom, hogy ezúttal még több szórakozást biztosítunk az olyan karaktereken keresztül, mint például Joker, vagy E.D.I. A Mass Effect 3 egy epikus konklúziónak készül... tehát, bár jóval több sötétség lesz a játékban, de egyben sokkal több humor is." - tette hozzá Casey Hudson.

Az interjú végén még megemlítik, hogy azok a csapattagok, akik meghalnak az öngyilkos küldetés során, értelemszerűen nem térnek vissza a folytatásban. Tehát ha valaki elveszített egy számára fontos karaktert, akkor az csak úgy találkozhat vele a Mass Effect 3-ban, hogy újrajátssza a játék végét addig, amíg sikerül megmentenie az embereit.

Azóta történt

Előzmények