BioWare Bazaar: A BioWare 15 éves!

Napokkal korábban került fel az a visszaszámláló a BioWare oldalára, ami - legalábbis ha minden jól megy - ma este hatkor lejár. Akkor végre kiderül, hogy mi is az a nagy meglepetés, amit a kiadó szánt nekünk, játékosoknak.

Update: Időközben lejárt a visszaszámláló, és kiderült, hogy a BioWare a 15 éves évfordulóját ünnepli, és egyben a rajongók támogatását kívánja köszönni azáltal, hogy létrehozott egy BioWare Bazaar nevű oldalt, ahol április 6-tól egy aukció keretében több, mint 400 tárgyra licitálhatnak a játékosok tokenek segítségével (lásd alább), melyek között megtalálhatóak lesznek az egyedileg festett PC-től kezdve az Alienware laptopokon át különféle BioWare relikviáig minden.

A rajongóknak tokeneket kell gyűjteniük, különféle eventek során (Erről majd később). Az első aukció április 6-án kedden, ottani idő szerint reggel 9:00 és szombat este 16:00 között lesz megrendezve (Ez Közép-Európai idő szerint kedd este 18:00 és vasárnap hajnali 01:00 közé esik). Az aukciók készleteit 15 percenként frissítik, újabb darabokkal bővítve a kínálatot.

A részvétel feltételeiről és a nyereményekről a BioWare oldalán találhattok részletes tájékoztatást. Engedelmetekkel most ebbe nem mennék bele részletesen, ugyanis kétlem, hogy sok Gamepod (Prohardver) olvasó élne az USA-ban, ugyanis csak Amerikában élők vehetnek részt ebben a "nyereményjátékban".

Azóta történt

Előzmények