SWTOR: Újabb játszható fajokat jelentett be a BioWare

Négy újabb faj képviselőiről rántotta le a leplet a BioWare a Star Wars: The Old Republic című MMO-ból. Közülük kettő a sötét oldallal szimpatizáló játékosok kedvence lehet, melyeknek tagjai a Sith Birodalom szolgálatában állnak. Kezdjük is a sort ezeknek a karaktereknek a bemutatásával (Klikk a képekre a nagyításhoz):

Sith Pureblood: Először a videojátékok történelmében a játékosoknak lehetőségük van játszható karakterként választani az eredeti Sith faj képviselőit is. A vörös bőrükről könnyen felismerhető Sith Pureblood harcosok olyan Sith Lord-ok leszármazottai, mint például Naga Sadow vagy Marka Ragnos. Az elesett őseik ereje és gyűlölete bennük él tovább, így a harcmezőn kevés hozzájuk fogható harcossal találkozhatunk.

Zabrak: Ki ne emlékezne Darth Maul-ra a Baljós Árnyak című filmből? Bár elég sok olyan faj szolgálja a Sith Birodalmat, melynek tagjai képesek az Erő használatára is, ám ezek közül csak pár rendelkezik a megfelelő képességekkel ahhoz, hogy a Sith-ek közé állhasson. Egy barátságtalan világ büszke harcosaiként, a Zabrak egyike a kevés fajnak, akiknek tagjai kellő elhatározottsággal és kegyetlenséggel bírnak ahhoz, hogy Sith Inquisitor váljék belőlük. A Zabrak-ok ismertetőjele a szarvakkal és tetoválásokkal teli fej, magabiztosság, valamint az ellenségeskedő, agresszív magatartás még a szövetségesei felé is.

Mirialan: A Birodalom harcosai után most jöjjenek a Régi Köztársaság katonái. A galaxis legbölcsebb és legtitokzatosabb fajának képviselői a Mirialan-ok, akik zöld bőrükről és a szimbolikus tetoválásokkal teli arcukról könnyen felismerhetőek. Hatalmas és erős Jedi Consular válhat belőlük természetes agilitásuknak, rendkívüli türelmüknek, a fajuk iránti kölcsönös tiszteletnek, valamint éles elméjüknek köszönhetően. A Régi Köztársaság seregeit általában egy Mirialan Jedi Consular vezeti, aki kivételes képességekkel bír az Erő használatában.

Miraluka: A páratlan Erő-használatukról ismert Miraluka faj tagjai egy olyan világról származnak, ahol nincsenek látható fények, így fejlődésük során kifejlesztették azon képességüket, hogy a világot teljes egészében az Erőn keresztül érzékeljék. A Miraluka faj képviselői feleslegessé vált és elkorcsosult szemeiket különféle kendőkkel vagy sapkákkal takarják el, így erről könnyen felismerhetőek. Mivel kivételes képességük van az Erő használatára, így különösen erős Jedi Knight válhat belőlük. A csatában a Miraluká-k az Erőt használva támadnak, minek köszönhetően fénykardjaikat kivételes pontossággal képesek irányítani.

Azóta történt

Előzmények