Bemutatkozott az Amazon három játéka

Miután az Amazon pár éve közel 1 milliárd dollárért megvette a Twitch streaming szolgáltatót, várható volt, hogy egy idő után kezdeni is szeretne vele valamit. Nem meglepő módon a cég bejelentette, hogy három videojátékon is dolgoznak, ezek esetében pedig alap dolog lesz a Twitch integráció és a közösségi funkciók megléte.

A Breakaway című alkotás egy 4vs4-re kihegyezett mitológiai brawler lesz amely leginkább egy MOBA alkotáshoz hasonlítható, azonban itt nem lesznek creepek, hanem lehetőségünk lesz különböző konstrukciókat építeni. (pl.: katapultokat, komplett erődítményeket) A játék alfa tesztjére már lehet jelentkezni, ehhez nem kell mást tenni, mint felkeresni a projekt hivatalos weboldalát.

A Crucible névre keresztelt alkotásról nagyon keveset lehet tudni egyelőre, a szintén csak PC-re készülő játék egy külső nézetes hero shooter lesz, a cél pedig az, hogy egy idegen világon minél tovább életben maradjunk. Mindezt számos, egyedivé tehető hős segítségével valósíthatjuk majd meg, de az is érdekesség, hogy az élő stream adások alatt a játékosok interakcióba léphetnek majd a nézőkkel. Hogy pontosan ezt mit jelent, azt egyelőre nem tudjuk, de a hírek szerint hamarosan újabb információkat kapunk majd a játékról, és több alfa és béta teszt is érkezik majd a jövőben.

A harmadik bejelentett játék a New World címet kapta, amely egy nyílt végű multiplayer sandbox alkotás lesz, ahol a játékosok egymással szövetségre léphetnek majd, de akár el is árulhatják egymást. Az élő-lélegző vidék, a mitikus lények és veszélyes banditák/harcosok mellett rajtunk áll majd, hogy sikerül-e egy virágzó birodalmat kiépítenünk. Ebben a játékban is kiemelt szerepet kap majd a Twitch integráció, reméljük hamarosan részleteket is kapunk majd ennek mikéntjéről.

Azóta történt

Előzmények