Akciófigyelő: Steamen ingyenes az Amnesia: The Dark Descent

Bizonyos időközönként nem csak az Origin, hanem a Steam is kínál olyan akciókat, amelynek keretein belül egy-egy játék ingyenesen beszerezhető limitált ideig. A legfrissebb ajánlat szerint a Frictional Games által fejlesztett Amnesia: The Dark Descentet zsákolhatják be az érdeklődők, mindehhez pedig semmi más nem szükséges, mint egy felhasználói fiók, aminek megléte esetén a játék Steames oldalát kell felkeresni. Az akció nem csak próbaidőszakot ígér, véglegesen a miénk lesz az aktiválás után.

A különleges ajánlat csak ma este 7 óráig él, így akinek még nincs meg a játék annak érdemes bepótolnia. Mindezek mellett ajánlott ránézni a Frictional Games aktuális akciójára, amelynek keretén belül olcsóbban szerezhetőek be a cég alkotásai.

Előzmények

  • Dishonored: Definitive Edition előzetes

    Érkezik a Dishonored 2, de még azelőtt megjelenik PS4-re és Xbox One-ra a nagysikerű lopakodós akciójáték felújított, az összes DLC-t tartalmazó változata.

  • Her Story teszt

    Egyéni játékmenetével és testreszabott narratívájával a Her Story a true crime műfajába tartozó nyomozós program, ami teljesen másmilyen, mint amivel a piacon mostanság találkozni lehet.

  • Elite: Dangerous - Xbox One bétateszt

    A PC-hez hasonlóan immáron a konzolokat is elérte a korai hozzáférésű alkotások hulláma, aminek az egyik első tagja a PC-re már korábban megjelent űrszimulátor lett.

  • Fistful of Frags teszt

    A crossplatform játék a régi LAN-partik hangulatát hozza el, ingyenesen tölthető le, mégis korrekt grafika, jó játékmenet és izgalmas csaták jellemzik.