Akciófigyelő: Steam Weeklong Deals 28. hét

A szokásokhoz hűen ezen a héten is egy nagyobb akciózással indít a legnépszerűbb digitális játékszoftveres áruház, ahol rengeteg játékhoz (ezen a héten 114 játékról van szó) lehet hozzájutni, akár már 1 euró alatt. A Steam Weeklong Deals keretében olyan játékok érhetők el akciósan, mint például a Ninja Blade, vagy a Warhammer 40k: Dawn of War II. Íme néhány cím ízelítőül a hét végéig tartó akcióból, érdemes lehet megnézni őket.

A heti kedvezmények mellett érdemes továbbra is böngészni a Steamet, ugyanis időszakos akciókat is ki lehet fogni. Az egyik legfrissebb akció szerint a Warhammer 40,000: Dawn of War II - Grand Master Collection 75% kedvezménnyel 14,49 euróért vásárolható meg.

Előzmények

  • Battle Brothers teszt

    Egy körökre osztott stratégiai játék Early Access változatát próbáltuk ki, amely klasszikus játékmenetével és bőséges középkori/fantasy fegyverarzenáljával régi szép időket idéz fel.

  • BeamNG.drive előzetes (PC)

    Egy kis brémai fejlesztőcsapat első komoly munkája a BeamNG.drive, melynek érdekessége, hogy utcai autók viselkedését és törésmodelljét igyekszik a lehető legjobban szimulálni.

  • Crash Drive 2 teszt (PC)

    Az M2H Games nevű holland indie fejlesztőcsapat újabb játéka kapott zöld utat a Steamen, ezúttal egy egyszerű, freeroam, állandó multiplayer autóversenyzős játékot próbáltunk ki, a végeredmény pedig minket meggyőzött.

  • Fistful of Frags teszt

    A crossplatform játék a régi LAN-partik hangulatát hozza el, ingyenesen tölthető le, mégis korrekt grafika, jó játékmenet és izgalmas csaták jellemzik.