A BioWare elképzelése az RPG játékok jövőjéről

A Gameinformer oldal és magazin ebben a hónapban a Dragon Age: Inquisition című játékról szóló bemutatókat és interjúkat helyezte előtérbe. Akit érdekel, a teljes eddigi anyagot megtalálja itt. A program érdekessége többek között, hogy ez lesz az első BioWare játék, melyben már a készítők az általuk elképzelt, új irányvonalat követik, ami a szerepjátékok jövőjéről alkotott képüknek felel meg.

A Gameinformer stábja egy fél órás videót készített a BioWare embereivel, melyben többek között arról érdeklődtek, hogy szerintük milyenek lesznek a következő generációs szerepjátékok. A Dragon Age: Inquisition lesz az első, amit a BioWare új elképzelései szerint alkotnak meg, de ez a felépítés jelentkezni fog a következő Mass Effectben, valamint az egyelőre még bejelentetlen játékban is, melyről szintén hallhatunk pár mondatot. Sajnos a videót nem tudtam beágyazni ide, így csak a Gameinformer oldalán tekinthető meg a teljes interjú.

A Dragon Age: Inquisition című játék megjelenése a BioWare elmondása szerint legkorábban jövő ősszel lesz lehetséges, ha minden a terveik szerint alakul. A program elérhető lesz PC-n, PS3-on, PS4-en, XBOX360-on és XBOX One-on.

Azóta történt

Előzmények