Új hozzászólás Aktív témák

  • lao ce

    aktív tag

    válasz euchi #6654 üzenetére

    megprobalom megegyszer.

    "Azt hiszed, a nem nívők nem gyakorolják a "futást"?"
    en nem hiszem, en tudom.

    1) a legtobben nem forditanak ra energiat hogy mesterre valjanak BARMIBEN is az eletben. ez alol a hit sem kivetel, sot, talan azok kozott a dolgok kozott vannak amire nagyon kevesen forditanak energiat.

    2) aki megis energiat fordit a spiritualis dolgokra az legtobbszor abban merul ki hogy gondolkozik rola es jo nagy kovetkeztetesekre jut (pro vagy kontra) csak ugy magatol vagy mert olvasott valamit a nok lapja horoszkopban. de, meg aki valamennyire olvasott is a temaban, meg az is messze jar attol hogy gyakorlotta valjon es meg is tapasztalja hogy mit jelent hivokent elni.

    3) ebbol kovetkezoen azokban a dolgokban, abban az ismeretanyagban amikben a hit altal valhat gyakorlotta valaki, a hitet gyakorlok elonyben vannak. bizonyos gyakorlatias teruleteken el lehet erni eredmenyeket ugy is hogy nincs mely tudas mogotte, es akkor kb annyit er vele az ember mint a sznob mugyujto aki csak azert veszi meg a festmenyt mert 'draga'. peldaul ha valaki azert tanul keleti harcmuveszetet hogy... lefogyjon. nincs vele semmi gond, le fog fogyni, viszont sohasem fogja megerteni a lenyeget, amiert az egeszet kitalaltak.

    4) ha valaki mesterre valik egy teruleten az altalaban nem egyertelmuen kellemetlen tapasztalat, hanem inkabb elonyos. ez alol nem kivetel a hit sem. tehat ha en azt mondom neked hogy nekem jobb mint neked mert en hivo vagyok, az teljesen logikus, bar pongyola kijelentes.

    5) azok kozul a vallasosak kozul akik itt vannak, sokan mesterek a hitben, tiz-husz eve gyakoroljak, es olvasnak errol. mivel te nem tetted ezt meg, igy akik mesterfokra jutottak a hit tudomanyaban elonyt elveznek veled szemben.

    ez az en okfejtesem. dalainak lehet hogy mas okfejtese van. mivel en taoista vagyok, ezert sokmindent maskent gondolunk o meg en.

    komolyan leizzadok mar ilyen ovodasan irni.
    ha most visszajossz hogy bizonyitsam be matematikai kepletekkel neked hogy hany szazalekban jobb egy hivonek mint neked, hat felnegyellek :)

    nicht kompot

Új hozzászólás Aktív témák