Hirdetés

Resident Evil Village beszámoló

Megérkezett a széria legújabb felvonása, amelyben visszatérnek az előző részben megismert szereplők, hogy ismét egy olyan balhéba keveredjenek, amely jócskán túlmutat a hétköznapokon.

Hirdetés

Élet a pokol után

A Resident Evil 7: Biohazard több mint négy évvel ezelőtt, 2017 januárjában jött, látott és bizony rengeteg embert meggyőzött. Sokak szerint a Capcom az előző években egyre kevésbé izgalmas epizódokkal jelentkezett a szériából, így épp ideje volt némi vérfrissítésnek, főleg az igencsak megosztó 6. rész után. Ethan Winters sztorija a Baker házban történt viszontagságok után nem ért véget, sőt talán mondhatni még izgalmasabb és egyben furcsább fordulatot is vett, miután elhagyták Amerikát.

Alig egy héttel ezelőtt jelent meg a Resident Evil Village, nézzük tehát, hogy milyen kalamajkába keveredünk ismét az új epizódban, amely PC mellett PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re jelent meg 2021 május 7-én. Mi egy Xbox Series X gépen próbáltuk ki az újgenerációs kiadást, szerencsére technikai gondunk egyáltalán nem akadt. Akik végigjátszották a hetedik részt, azok emlékezhetnek, hogy két befejezés közül is választhattunk (pontosabban a történet egy pontján választanunk kellett), nos bármilyen döntést is hoztunk anno, a Village az úgynevezett “jó” választásunk után veszi fel a fonalat 3 év elmúltával.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt