2017. október 19., csütörtök

Gyorskeresés

Just Cause 3 teszt (PS4)

Megérkezett Rodrigues apó, aki harmadszor tesz rendet egy elnyomósdit játszó nagyvezér és annak csatlósai között. A Just Cause 3-ban kő kövön nem marad, rombolás minden mennyiségben.

Hirdetés

A szárnyas fejvadász

Tavaly novemberi előzetesünket bizonyára sok olvasónk megtekintette, akkor sok érdekes dologra próbáltam rátapintani, már akkor sejthető volt, hogy szinte nulla újdonságot hoz majd magával, mégis élvezetes lesz: így legyen ötösöm a lottón, elvégre szinte szóról szóra így történtek a dolgok.

Repül a nehéz tartály: ki tudja, hol áll meg.
Repül a nehéz tartály: ki tudja, hol áll meg. [+]

A történet kapcsán csak az alapokat osztanám meg, elvégre a lényegi részt jó lenne, ha mindenki maga élné át, azonban senkit nem akarok hiú ábrándokba ringatni, nem fogjuk a zubogó adrenalint érezni a vénáinkban, vagy a nagyra tágult pupilláinkat kiszárítani, ez a játék nem a történetével rabolja el a gamerek szívét. A festőien gyönyörű Medici szigetén egy diktátor keseríti meg a helyiek mindennapjait. Di Ravello az egész szigetet kontroll alatt tartja hadseregével, ugyanis értékes számára a sziget, világuralmi tervei vannak. Medici egy különleges, nyersanyagban bővelkedő iparterület, így az értékes Bavariumot romlott kis vezérünk igyekszik kitermelni, hogy fegyverkezésre fordítva leigázhassa az egész világot. Ráadásul a véletlen ezúttal úgy hozta, hogy főhősünk szülőhazájában rakoncátlankodik Di Ravello bácsi, így nem is tétlenkedünk, ahol csak tudunk, durván odacsapunk.

Nincs is jobb annál, ha egy tankkal rendezhetjük az út menti problémákat.
Nincs is jobb annál, ha egy tankkal rendezhetjük az út menti problémákat. [+]

Az egyjátékos történet egyszerűsége, rövidsége sokat ront a végleges összképen, hiszen a játék így hamar ellaposodik, ráadásul online többjátékos lehetőségek híján, csak a szektorok kipucolása, és a mellékküldetések, különböző kihívások teljesítése marad, ami rövidtávon fullad unalomba a manapság akcióorgiák hadával megbabonázott, elkényeztetett játékosok értékrendjét nézve. Két karakter kíséri végig utunkat. Mario a helyi poéngyáros lázadó gangszta, rendre belekeveredik valami balhéba, nem egyszer húzzuk majd ki a csávából. Dimah régi ismerősünk, ő a műszaki zseni, felszerelésünket is többször kezelésbe veszi.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.