Ma érkezik a Just Cause 3 utolsó kiegészítője

Bizonyára vannak még olyanok, akik a mai napig játszanak a Just Cause széria 3. részével, nekik lehet jó hír, hogy a mai naptól elérhető lesz a Bavarium Sea Heist című kiegészítő, amelyben ezúttal a tengeren törhetünk borsot a rosszfiúk orra alá.

A játék utolsó bővítménye elsőként azok számára lesz elérhető, akik megvették az Air, Land & Sea season pass-t, a többieknek augusztus 18-tól lesz játszható a DLC 6 euró kifizetése után. A csomagban az új helyszínek és fegyverek mellett helyet kapott a Loochador névre keresztelt jószág is, amely tulajdonképpen egy fegyerekkel megpakolt hajó.

Azóta történt

Előzmények

  • Just Cause 3 videoteszt

    Az írásos tesztünk után videós formában is bemutatjuk a sokak által várva várt, de összességében túl hamar kifulladó játék főhősét, látványvilágát, menetét és cselekményét.

  • Just Cause 3 teszt (PS4)

    Megérkezett Rodrigues apó, aki harmadszor tesz rendet egy elnyomósdit játszó nagyvezér és annak csatlósai között. A Just Cause 3-ban kő kövön nem marad, rombolás minden mennyiségben.

  • Just Cause 3 előzetes

    Csáklya egy repülő farába, egyik autó tetejéről dobbantás egy másikra, és rengeteg robbanás: ez az idei évet záró Just Cause harmadik része. Tériszonyosok, fegyverfóbiások kerüljék el.