Hirdetés

Heti flashjáték ajánló - 12. hét

ASUS Motherboard Mayhem

A FlashFan történetében volt már olyan, hogy egy számítógép belsejében játszottunk tower defense-et. Ha anno tetszett a PC Defense, akkor a mostani még inkább fog, ugyanis az egyik legnagyobb alaplapgyártó, az ASUS elkészítette a saját verzióját. Természetesen a lényeg változatlanul ugyanaz: védd meg az alaplap szívét jelentő központi számoló egységet a rá leselkedő veszedelmektől! Ezek kezdetben meghatározott útvonalon jövő kártevők, de vigyázz, mert a későbbiek folyamán lesznek olyanok is, amelyek egyszerűen átszállnak a folyosók felett! A játékban összesen 40 szint van - te meddig bírod? (A játék ajánlásáért köszönet vitko-nak!)

Elég az olvasásból, játszani akarok!

Hirdetés

Necroman Mk2

Nem fogtok itt semmit se garázdálkodni!

Sarah's Run

A Kongregate oldalán nemrég egy verseny zajlott, ahol a legjobb Unity-s játékot keresték. A győztes egyelőre még nincs meg, azonban most bemutatom nektek az egyik igen esélyes játékot, a Sarah's Run-t. A játék maximálisan kihasználja a Unity engine képességeit: egy igazi 3D-s platformer falonfutással, gravitáció-változásokkal és sok-sok ugrándozással. És mindez böngészőből..

Elég az olvasásból, játszani akarok!

bigadam94

Nem egy Lara Croft, de azért megteszi..

Busta Brain 2

Egy kis logika senkinek nem árt meg. A mai játék nem a szokásos kulcsok összegyűjtéséről, ellenfelek halomra öléséről, vagy épp a sablonos versenyzésről szól. Ez a játék egy kiváló darab arra, hogy megbizonyosodj agyad képességeiről. A feladatok értelem szerűen egyre nehezebbek és figyelem egy kis angol nyelvtudás is elkél a játék mellé. Az utolsó agypróbáló feladat után kapsz egy értékelést, mely lehet jó, vagy rossz. Ez attól függ, hányszor kattintasz az egész játék alatt, ezt a képernyő tetején láthatod is.

Elég az olvasásból, játszani akarok!

rozsomák96

Azóta történt

Előzmények