Hirdetés

Heti flashjátékajánló - 11. hét

Cloudy

Felhők. Ki ne szeretné őket nézni az égbolton egy jó kis piknik mellett? Érdekes szemlélni őket, némelyik állatot formál, némelyik virágot, embert, tárgyat. Ja és, hogy mi köze van ennek a mai játékhoz? Gyakorlatilag semmi, a felhőn kívül. Ismét egy logikai játékkal készültem nektek, mégpedig egy igen érdekes darabbal. Ahelyett, hogy most te szabnád meg az útvonalat, már készen kapod. A teendőd csak annyi, hogy úgy forgasd az utat, hogy minden egyes csillagot fel tudj szedni, enélkül ugyanis nincs vége a pályának. Evidens, hogy minél több pályát viszel végig, annál nehezebbek lesznek. A későbbiekben találkozhatsz esős felhőkkel, esőt árasztó felhőkkel, melyek nehezítik feladatodat.

Hirdetés

Elég az olvasásból, játszani akarok!

rozsomak96


Ess, eső ESS!

Paranormal Shark Activity

.. avagy mihez kezdj, ha egy óriáscápa támad meg. Gondolom sokan jártak már hasonlóan - békésen ugrálgatsz a tenger közepén felállított fakockákon (?), és az idillt hirtelen egy irodaház méretű cápa zavarja meg. Mit lehet ilyenkor tenni? Hát elfutni. Közben lehet próbálkozni kombózással (úgy, hogy dobozról dobozra ugrálunk), és néha még felvehető bombák is utunkba kerülnek (általános jótanács: ne tétovázz, használd el őket). Te meddig bírsz futni?

Elég az olvasásból, játszani akarok!

bigadam94


Hé srácok! Ti hová szaladtok..?

Batman Streets of Gotham: Full Throttle

Ahogyan a Mario karakterei is a "forgatási" szünetekben gokartozásban mérik össze erejüket, úgy a Batman univerzum szereplői is előszeretettel versenyeznek szabadidejükben. Nagyon nem kell messzire menniük, hiszen Gotham terebélyes utcái mellett a közeli dombok is kiváló terepet nyújtanak a versenyzésre. Hőseink négy és két kerekű járgányok mellett a levegőben is összecsaphatnak, és minden első helyezésért egy rajzfilmbetét is jár.
A játék elsősorban a fiatalabb korosztályt célozza meg, de az idősebbek is nyugodtan nosztalgiázhatnak a PS1 időket idéző arcade versennyel.

Elég az olvasásból, játszani akarok!

Necroman Mk2

Batman kocsiját Superman ereje hajtja!

Azóta történt

Előzmények