Hirdetés

Heti flashjáték ajánló - 10. hét

Dragon Spirits

Szereted a távol keleti, kosztümös, harcművészeti filmeket? Ha nagyon, akkor a mai játékot kimondottan neked ajánlom, de a többieknek is bátran!
A Dragon Spiritsben egy kék ruhás fiatalembert alakítunk, aki egy-egy helyszínen egymaga verekszik meg puszta kézzel vagy valamilyen közelharci fegyverrel a több tucat rárontó ellenféllel. Szerencsére a totál kiütött harcosok értékes tárgyakat hagynak maguk után, amik vagy pontot adnak, vagy HP-t töltenek vissza. A "pálya" felénél becsatlakozik a helyi főboss is, akinek legalább többszörös HP-je és speciális támadások mellett még a csatlósok is nehezítik a helyzetet. Ha viszont kiütjük, akkor mehetünk a következőre.
A játék hangulata fenomenális, és az sem von le belőle semmit, hogy az egész kínaiul(?) van.

Elég az olvasásból, játszani akarok!

Necroman Mk2


Mit ér a nyers erő, ha nem társul hozzá technika!

I Am An Insane Rogue A. I.

Bizonyára mindenki látott már olyan filmet, ahol a mesterséges intelligencia egyszer csak "gondolkozni" kezdett, és fellázadt az emberiség ellen. Ebben a játékban is hasonló a helyzet, csak épp itt MI alakítjuk a "főszereplőt", vagyis a mesterséges intelligenciát. A játék elején csak apróságokra leszünk képesek - villany le-felkapcsolása, ajtók (elektronikus) zárása.. Az idő előrehaladtával azonban egyre több gép (és ezzel együtt épület) felett vesszük át az uralmat, és egyre hatalmasabbá válunk - a játék végén akár terminátor-robotot is idézhetünk.. Persze ellenfeleink is lesznek: kezdetben csak békés tudósok, aztán fegyveres őrők, robotok, telepített gépfegyverek..

Elég az olvasásból, játszani akarok!

bigadam94


Te Bob, miért véres a fal? Bob..?

e7

Az e7 első pillantásra egy igen sablonos és egyszerű játéknak tűnik, melyet már Isten tudja hányszor láthattunk már. Azonban a játék fekete és a neon-kék színvilága olyan hangulatot ad az amúgy is kiválóan kialakított játékmenet mellé, mely nehezen feledhető. Első ránézésre egy modern Loco Roco-nak nevezném az e7-et, hiszen a játékmenet igen hasonló. A játék folyamán egyre jobban tudjuk deformálni a pályát, akár átmeneti dombokat készíthetsz a puszta mozdulatlanságoddal.

Elég az olvasásból, játszani akarok!

rozsomák96


KAMIKÁZE!!

Azóta történt

Előzmények