Hirdetés

Games With Gold játékok februárban

Hirdetés

Lovers in a Dangerous Spacetime és Project CARS

Az Xbox One tulajdonosok egész hónapban örülhetnek az Asteroid Base kooperatív sci-fi játékának. A 2015 őszén megjelent Lovers in a Dangerous Spacetime valószínűtlen sikert aratott, miután kiderült, hogy rém egyszerű, pixeles 2D-s grafikája jól átgondolt, ötletes játékmenetet rejt. Űrbéli társakként az a dolgunk, hogy egy kör alakú űrhajóval foglyul ejtett állatokat mentsünk, miközben elhárítjuk a pályákon ránk leselkedő veszélyeket. A hajó rendszereit egyszerre csak egyvalaki kezelheti, úgyhogy folyamatosan szaladgálni kell a részegységek között, és hatékonyan megosztani a munkát. A barátságokat és kapcsolatokat próbára tevő játékmenet mindig is a legszórakoztatóbbak közé tartozott.

Lovers in a Dangerous Spacetime Xbox One

A furcsa című indie játékban összesen négy kampányt teljesíthetünk (ez tizenhat pályát és négy főellenséget jelent), mindben egyedi kihívásokkal szembesülünk. Ki kell kísérletezni, merre és hogyan haladjunk az űrhajóval, mikor van szükség a fegyverekre, a hajó körül körbeforgatható pajzsra, vagy éppen a térképre. A játék egyedül is teljesíthető (ilyenkor mi adunk utasításokat a gépi társaknak), de a kaland egyértelműen a többszereplős kooperatív játékra épül. A szavatosságról hat megnyitható űrhajó, különböző fejlesztési lehetőségek, drágakövek, na és persze a potenciális sikerélmény gondoskodik.

A Games With Gold program néha igazi nagyágyúkat is ad a játékosok számára, ez történik február második felében is, amikor a Project CARS lesz ingyen letölthető. A Slightly Mad Studios autós játéka az egyik legélethűbb szimulátorként jeleskedik a konzolok kínálatában, és bár messze nem tökéletes, a mai napig a szimulátor rajongók egyik kedvenc játéka (és már úton van a folytatás is). Ellentétben más nagynevű versenyzős programokkal, itt mi választhatjuk ki, milyen versenyágban akarunk eljutni a legmagasabb szintre. Go-karttól a GT autókon keresztül egészen a prototípus versenyekig szinte mindenben részt vehetünk, ami az autósportban számít.

Project CARS Xbox One

Bár technikai megvalósítása korántsem olyan csiszolt és látványos, mint egy Forza Motorsport vagy Gran Turismo játéké, a Project CARS tartalmában és lehetőségeiben áll a többiek felett. Több pálya van benne, mint a legtöbb autós játékban, és minden helyszínen dinamikus napszakokat és időjárást élvezhetünk. A futamok előtt edzéseken és időmérőkön vehetünk részt, a mezőny több tucat autóból is állhat, és akár a teljes 24 órás le mans-i versenyt is lenyomhatjuk. Ez a versenyzés központú játékmenet pedig sok játékos szívét meghódította. Bár az ingyenes ajánlatnak csak az alapjáték a része, a sokféle fizetős DLC nem, így is a Games With Gold program egyik legjobb ajánlatának számít.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

  • Games With Gold játékok januárban

    Az Újév első hónapját harcolva, verekedve és ugrálva töltjük majd, legalábbis ami az ingyenes Gold játékokat illeti. Ismét változatos kínálatot kaptunk.

  • Games With Gold játékok decemberben

    Az év utolsó hónapját Hong Kong-i zsaruként, városi autóversenyzőként, ügyes kalandorként és egy horror főszereplőjeként tölthetjük el.

  • Games With Gold játékok novemberben

    Kooperatív akció-RPG, rejtélyes nyomozás, egy kis kalózkodás és retro őrület is fért a novemberi ingyenes Xbox játékok kínálatába.