2018. május 21., hétfő

Gyorskeresés

Games With Gold játékok áprilisban

Nem áprilisi tréfa, amit a Microsoft kínál az Xbox Live Gold előfizetőknek. Ebben a hónapban négy ütős címet is kapunk ingyen.

Hi​r​detés

Ryse: Son of Rome és Walking Dead Season 2

Az Xbox One konzol megjelenése olyan volt, amilyen, de némelyik nyitócímet bizony a mai napig emlegetjük. Ilyen a Ryse: Son of Rome is, ami több, mint három év elteltével is a generáció egyik leglátványosabb és legepikusabb kalandja. A hosszú és nehézkes fejlesztés végén a Crytek egy egyszerű játékmenetű, de iszonyú hangulatos kaszabolós címet tett le az asztalra, aminek bizonyos megoldásai (például a karakter kidolgozás vagy az arcmimika) még most is közel páratlannak számítanak a platformon.

Ryse: Son of Rome Xbox One

A játékban Marius Titus római katonát irányítjuk, aki később hadvezérré válik, és elindul Britanniába, hogy megkeresse és megölje apja gyilkosait. Nem tudja, hogy a háború és az események mögött komolyabb szálak húzódnak. A Ryse elejétől a végéig lenyűgöző játék, néhány igazán emlékezetes pályával (mint például a festői viadukt, aminek lábától egészen a csúcsáig kell felküzdeni magunkat). A single-player mellett pedig ott a kétjátékos kooperatív gladiátor mód, ahol saját harcosunkkal a Colosseum grandiózus díszletei között apríthatjuk az ellenfeleket. Brutális, bűnös szórakozás, az Xbox One egyik legérdekesebb húzócíme, ingyen meg aztán végképp kötelező letöltés.

A halál és a pusztítás nem kerüli el messzire a hónap másik ingyenes Xbox One játékát sem. A The Walking Dead Season Two-ban folytatódik Clementine és a többiek története, amint megpróbálják túlélni a zombi apokalipszist a Telltale Games epizodikus kalandjátékában. A második szezon hozza a fejlesztőktől megszokott játékmenetet. Interaktív jelenetek, reflex mini játékok és irányítható párbeszédek segítségével haladunk a cselekményben, döntéseink pedig hatással vannak az eseményekre és az évad végkifejletére.

The Walking Dead Season 2 Xbox One

A szezon főszereplője Clementine, aki az első évadban túlélte a zombik támadását, köszönhetően Lee Everett segítségének. Nagyon sok új karakter is felbukkan, túlélők új csoportjával találkozhatunk, és ha játszottunk az első évaddal, illetve annak a 400 Days című kiegészítőjével, akkor azok is kihatnak bizonyos részletekre, így nem minden játékos azonos körülményekkel vág neki az új kalandnak.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

 • Games With Gold játékok májusban

  Javarészt a Csillagok Háborúja bűvöletében telik az ötödik hónap Gold-kínálata, hiszen a Microsoftnál is tudják: májusi erő aranyat ér.

 • Games With Gold játékok júniusban

  Ubisoft címek uralják az év hatodik hónapját, de jó adag ugrálást és sárkányvadászatot is kapnak az Xbox Live Gold előfizetők júniusban.

 • Games With Gold játékok júliusban

  Nyár derekán az ingyenes Xbox Live Gold kínálat is lepihen egy kicsit, de ez nem jelenti azt, hogy érdekes játékok nélkül maradunk.

Előzmények

 • Games With Gold játékok márciusban

  Rettegés és lövöldözés minden mennyiségben – így lehetne legjobban jellemezni a márciusi Games With Gold kínálatot mindkét Xbox konzolon.

 • Games With Gold játékok februárban

  Szeretők, autóversenyzők, kalózok és Sithek is lehetünk februárban ingyen, már amennyiben rendelkezünk Xbox Live Gold tagsággal.

 • Games With Gold játékok januárban

  Az Újév első hónapját harcolva, verekedve és ugrálva töltjük majd, legalábbis ami az ingyenes Gold játékokat illeti. Ismét változatos kínálatot kaptunk.

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.