Új hozzászólás Aktív témák

  • Csigaboly

    csendes tag

    válasz Fagyi #1326 üzenetére

    Szia!

    Köszönet a segítségért. Alapokba sokat segített. Nekem a Transmission működik windowsos remote klienssel együtt. Ezt mind az alkalmazástárból értem el, ha a konzolos felülettel kellett volna akkor sikertelen lenne a próbálkozás. (Ha DOS-os lenne a konzolos felület könnyebb lenne) (pl gőzöm sincs hogy hozzak létre üres fájlt a nason konzolos felület segítségével, hogy beírjam a "ftp://ftp.zyxel-tech.de/")

    Ezzel a leírással kiegészítve ismereteimet, sajnos semmit sem tudtam alkalmazni:
    https://logout.hu/cikk/ismerkedes_a_zyxel_nsa_325_v2-vel/az_elso_lepes.html

    Sajnos még továbbra sem tudom mire jó nekem az FFP ...

    Ha a leírást bővíted Transmission és ennek a windowsos kliens részletes leírásával szerintem nagy segítség lenne. A beépített letöltés kezelő szerintem nagyon gagyi és nem jegyzi meg valamiért az útvonalakt. A TM windowsos felületén szerencsére ez megtehető. (nekem fontos, mert a tartalmakat külön mappába szedem)

    Távoli elérés, FTP leírás, mappa kezelés és felhasználói jogok esetleg csoportok létrehozása / beállítása is segítség lenne. Ez szerencsére könnyebben ment.

    A konzolos munkához szerintem egy rövid összefoglaló is kellene. Én bátran megpróbálkozom vele, de a parancsokat úgy vadásztam össze. A mappa listázás logikáját nem értem (dos egyszerűbb) valamint a jogok beállítását sem.

    Üdv

Új hozzászólás Aktív témák