Új hozzászólás Aktív témák

  • KImre80

    csendes újonc

    Tisztelt Forumozók!
    Szeretném a segítségeteket kérni az alábbi témákban.

    Adott egy T-home-os DCM-704 Dlink router majd ezután egy Dlink 850l. Amennyiben a NAS-t a második azaz a 850l re csatlakoztatom szépen látja 850l –re csatlakoztatott TV, a notebook wifin és az asztali gép kábelen keresztül. Mivel azonban azért van hangja a NAS nak szerettem volna átrakni a NAS-t a T-home-os DCM 704 es routerre ami jó távol van a hálószobától. Sajnos azonban így a második 850l és a rá csatlakoztatott eszközök nem látják a NAS tartalmát. Kezdetben a kezelő felületre be tudtam lépni a második 850l re csatlakoztatott notebookkal de egy újraindítás után már az sem ment.

    Írtam a Zyxel supportnak, ahol egyébként nagyon kedvesen és gyorsan válaszoltak azonban segíteni nem tudtak mondván, hogy nincs olyan protokol amely segítségével látná az első router után csatlakoztatott második router a NAS-t.
    A másik problémám az mp4 es fileok lejátszásával lenne… Az asztali gépről vagy notebookról dlna segítségével a TV ( Samsung )lejátsza az mp4 et, azonban a NAS ról a TV nem hajlandó lejátszani ( nem támogatott formátum) Külső hdd rack-ből szintén szépen mentek az mp4 file-ok.

    Próbáltam átírni az mp4 file-okat más formátumra ( avi,mpg stb. ) de sajnos nem oldotta meg a problémát.
    Segítségeteket, esetleges tippeket előre is megköszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák