Új hozzászólás Aktív témák

  • apeelme

    addikt

    válasz kmisi99 #13069 üzenetére

    ha még mindig a gyári visszaállítás a téma a haverod telefonjánál akkor sztem hagyd is francba, mert itt is és az előbb is leírtam a kérésedre privátban is hogy mit csinálj erre te stock reco-val szenvedsz, bosszantó hogy az ember segít - mert megkövetelik - és ennek ellenére semmibe veszik a tanácsát...mert vagy nem olvas vissza vagy egyszerűen csak nem olvassa el értelmesen!

    a TPT visszaállító csomagokból válaszd ki a szolgáltatónak megfelelőt és a leírás alapján csináld meg az mindent visszaállít gyárira! (sd-re image mappa, benne image.bin file, teló kikapcs, és menü+hang fel és hozzá power gombbal bekapcs!)

    hol látsz itt olyat hogy stock reco-t felrak?

    TPT-s visszaállító csomagok:

    T-mobile MD5: 3f099cbb86202f6c27be8cf2842058d8
    Telenor MD5: c334fb33eaca603c0d33e0c2cd6a23f5
    Vodafone MD5: d22fa8908d77eed14d07979a970b9e02

    Ezek a csomagok TPT-s megoldások, felrakásuk másképp történik, mint EXE társaiknak:

    Miután kiválasztottuk a nekünk szükséges csomagot, és letöltöttük, bontsuk ki, és a benne lévő image mappát, benne az image.bin fájllal másoljuk be a telefon SD kártyájának gyökerébe.

    Ha ezzel megvagyunk, nézzük meg a telefonban a Beállítások-Telefon adatok menüpont alatt, van -e olyan menüpont, legfelül hogy: system updates.

    Ha van akkor nyugodtan olvass tovább (alap gyári rendszerek, kiszivárgott 2.3-as romok támogatják) ha viszont nincs (pl: CM alapú romok) akkor fel kell rakni egy másik custom romot (pl: Link) amiben van ilyen menüpont, illetve megpróbálhatjuk a POWER+HANG FEL+MENÜ gombok kombinációját kikapcsolt készüléken. Ez FW függő, hogy bevállik-e

    Ha nem jött be a gombkombináció, akkor a kiszemelt romban (lásd fentebb) nyomjunk rá a System updates menüre, majd a storage card updates menüre, és végül a következő ablakban nyomjunk az OK gombra.

    Ez után a készülék automatikusan újraindul, majd megkezdi a frissítési folyamatot, egy kis csík szalad végig, a vége felé láthatóan elgondolkozik, ez lehet 80 vagy 98-99%-nál is, ez esetben nem kell megijedni, végig kell menjen, és a gyári állapot kell fogadjon. Ezzel a módszerrel lehet a Gen 3-asra keresztelt Libra FW-t is leszedni!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák