Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5 Pro teszt
- Nintendo Switch
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- Android játékok topikja
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
Aktív témák
-
thealkimist
csendes tag
Az én telóm is pixelhibás, egész pontosan csíkos, 3 napon belül vagyok és kicseréltetném. Függetlenítettem (nem hivatalosan), de megtaláltam az eredeti T-Mobile-os buildet, amitől állítólag az unlocknak is annyi, ha azt visszarakom rá, azt tudni fogják, vagy egyáltalán nézik az ilyet mikor visszavinném cseréltetni 3 napon belül?
-
thealkimist
csendes tag
-
thealkimist
csendes tag
Sziasztok!
Mostanában vásárlók:
meg tudjátok erősíteni, hogy az újonnan érkezett T-s szállítmány valóban OLED-es?Köszi, Alkimista
[ Szerkesztve ]
-
thealkimist
csendes tag
válasz Murderer69 #8666 üzenetére
Hi!
Elbaxtam, AMOLED-et akartam írni.
Vki itt korábban írta, h garis cserébe már olyat kapott, csak még nem találtam meg a commentjét, keresem.
-
thealkimist
csendes tag
Sziasztok!
Na ma sikeresen átolvastam vagy 2000 hszt, kb a csodazip megjelenés óta.
Maradt bennem kérdés.
1. értem, h a csodazip feloldja a ram-korlátot, de ha pl cserélném a mostani 2.1-ről vmi 2.2-re, azok is megtennék? vagy ezt mindenképp meg kéne tegyem? mondjuk a grádiens hiba miatt is (bár azt nem látom, h jelentkezne.)
Ehhez tartozik, hogy mikor kicseréltettem T-nél erre a készülékre a Blademet pixelhiba miatt, akkor most olyat kaptam, amiben 414 MB a teljes memória. Ezt meg hogy?
2. a RAM korlát az most mi? régen a gyors, de ideiglenes mem volt, itt is az gyakorlatilag? vagy félreértettem, és valójában a flash része a készüléknek, amire az appok meg egyéb megy?
3. Ha titaniummal csinálok backupot a mostani 2.1-ről, az felmegy 2.2re is majd?
Vagy értetlenkedik majd, meg egyes beépítettnek hitt, emiatt ki nem mentett appokat hiányol majd?4. ha sima menüanimálást meg görgetést mindenhol stb szeretnék, sima videolejátszást, esetleg oc-t, akkor melyik rom-ot ajánljátok? frissekből szeretném valamelyiket (rc6?)
Hirtelen ennyi, majd még jön, lehet.
Kösz a segítséget!
-
thealkimist
csendes tag
válasz Saccco #20614 üzenetére
Köszi!
1.-hez: dec elején cseréltettem ki, akkor már ilyenjeik voltak? Érdekes. Egyébként az 1. felére válasz? Mm. konyhás ROMok előtt 1x meg kell a csodazippelést csinálni?
Új kérdés:
azt meg lehet valahogy oldani, hogy az SD kártyán ne legyen már ekkora káosz? minden app a gyökérbe hányja minden szemetét, alig találom sokszor közte az én dolgaimat. (kis túlzással
5. Ill előrelátóan célszerű-e az új SD-met 2 vagy akár 3? partíciósra csainálni?
6. swapot ha használ a linux, akkor hová nem szemetel cserébe?7. Vki írta, hogy milyen szép simára be lehet állítani a menüanimálást stb., ha az ember jól beállítja az értékeket. Na ezek mik pontosan? Launcher nemtommit vki ajánlja, más nem, melyik legyen?
Kösz megint.
-
thealkimist
csendes tag
válasz Saccco #20625 üzenetére
Basszus, na akkor azt mondd/mondjátok meg, hogy ha cseretelefont kaptam T-től, amin már van 512 ram használhatóvá téve, gondolom általuk a csodazippel, akkor az hogyapicsába van, hogy rootolva is van már???
Akartam backuphoz ideiglenes rootot, erre kiírja az universanandroot, hogy already rooted...
Kapjákbe.
-
thealkimist
csendes tag
válasz TheTechGuy #20676 üzenetére
Ha már itt tartunk, a mondattagolással te is bajban vagy... Legyen mindenkinek egy percig igaza, aztán térjünk vissza ontopic, nekem még elkellhet a segítség. Nem azért, mert ne tudnék anglul, de, teljesen jól, de így egyszerűbb. És ettől nem fogom itt isteníteni semelyik rom-buzerátort, nem ez a lényeg.
[ Szerkesztve ]
-
thealkimist
csendes tag
válasz TheTechGuy #20684 üzenetére
Na igen, értő óóvasás is kéne, de az ilyen élettitkáhozisrootjogú császárnak, mint te, nincs szüksége vesszőre! Gondolom, még most is tudod arra verni, hogy te elvagy a 24 angol betűvel meg a számokkal, ezzel is bizonyítva, mekkora linux-csődör vagy, például. Nem baj, ajánlok egy újabb répafényezést, hátha jobb kedved lesz, és hagyod a gyépéseket gyépéskedni.
-
thealkimist
csendes tag
Érdekes, most, hogy készülök letakarítani a gyári 2.1-et, kezd fosni szegény, és most úgy hasít, mint az állat.
Egyébként elég buzi ez a Titanium Backup, minek neki BusyBox, vagy mi a szar?
-
thealkimist
csendes tag
válasz Taqler #20704 üzenetére
Én mondjuk tök kezdő vagyok, de ha jól értettem, akkor ezen leírás "ADB telepítése" része az ez.
Vagy hogy máshogy akarod PCn látni?[ Szerkesztve ]
-
thealkimist
csendes tag
Van még itt valaki advanced user?
NAND unlockot kell csinálni Titaniumhoz szükséges BusyBox-hoz? Vagy úgy egyáltalán mindenféle új"rom"-zúzáshoz?
Hogy kell?
-
thealkimist
csendes tag
válasz thealkimist #20710 üzenetére
Visszavonom.
My bad. Nem voltam még rutinos rootoló.[ Szerkesztve ]
-
thealkimist
csendes tag
Aktív témák
Állásajánlatok