Hirdetés
- Borderlands 3
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nintendo Switch
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- PlayStation 5
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- War Thunder - MMO Combat Game
- Azonnali játékos kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
Aktív témák
-
RAiN91
őstag
válasz Murderer69 #7150 üzenetére
Mindenképpen csinálok vele valamit, csak az a kérdés, ha mondjuk fél év múlva viszem be, tegyük fel látják is, akkor cserélik, ez hibának számít?
-
Addel
senior tag
válasz Murderer69 #7150 üzenetére
Ha fekete háttérnél fehéren világít az szerintem nem subpixel.
Én a helyedben visszamennék a szervizbe és elkérném a vásárlók könyvét amibe beírnám, hogy a szerviz azzal próbál kibújni a garanciális csere/javítás alól, hogy nem ismeri el a készülék hibáit, stb.
-
devast
addikt
Ismeretterjesztés 2.0
Az android oprendszerhez hót fölösleges a swap, és az automatikus task killer.
Discuss.[ Szerkesztve ]
-
Murderer69
őstag
nem neki vállaszoltam nézd csak meg az övé az egyértelmű hogy halott pixelek sajnos erre is volt példám spicamon napról napra jelentek meg beégett pixelek és a végén rendesen mákos lett a kijelző nem szabad halogatni a cserét mert csak rosszabb lesz...
https://www.flickr.com/photos/118057417@N08/
-
V.Stryker
nagyúr
Hát ez szvsz egy f.szság. Mondjuk valszeg jobban átjönne ha normális magyar fordításban megkapnánk, de az én személyes tapasztalataim azt mutatják, hogy a swap hasznos. De ezt bárki egyszerűen ellenőrizheti. Tegyél fel egy romot swap nélkül...indíts el a bladeden egy bonyolultam angry birds pályát, akad. Tedd újra a romot, úgy hogy már swappod is van és láss csodát ugyanaz a pálya nem akad. Ennyi.
Az automatikus task killerrel egyet értek, bár bizonyos esetekben manuálisan én használom.-
-
V.Stryker
nagyúr
Fetrenghetsz tőlem a hányásodban is. Egyedi rommal nálam simán 40mb-ot kaphat egy app. A swap meg ha felesleges lenne, akkor azt nálad sokkal okosabb hozzáértő és romot főző emberkék nem tennék bele. Másrészt az igaz, hogy gyorsabb nem lesz tőle, de legalább nem fog lassulni és ez még akkor is megéri, ha rövidíti a memkari élettartamát.
[ Szerkesztve ]
-
-
sydon
csendes tag
Ha már megint egy kis trollkodásba csapott a dolog, akkor szeretném felüdíteni a témát egy ki hasznossággal:
az sd kártya ledobálásnak megoldása meglett a délután folyamán:
szóval ha valakinek folyamatosan dobálja a kártyát, akkor az formázza NTFS-sel win vagy ubuntu alatt - én ubuntuban jobban bíztam - és menni fog. értelemszerűen annak akinek ilyen hibája volt, nem ajánlott magával a telefonnal formázni a kártyát.úgy néz ki, hogy ez a megoldás működik, legalábbis nálam.
és továbbra is lehet olvasni a geek és modding mentes zte tesztelési tapasztalataimat, direkt laikusoknak írva http://www.zteblade.tumblr.com .
[ Szerkesztve ]
ahhoz hogy megértsd a rekurziót, meg kell értened a rekurziót
-
Vekerur
tag
Hello!
Ma kaptam kézbe a telefont, és hát ez a 2. telefonom az első pedig egy nokia 6020, ami kicsit régi. Szóval valaki elmondhatna néhány álltalános dolgot a telefonról, meg ilyesmikről. (mit érdemes rárakni, beállítások,stb...)
Meg valamit javasolhatnátok ami javítja a zenelejátszást füllhallgatóval mert az borzalmas, de én szeretnék masszívan zenét hallgatni a telefonon.Jah és, hogy milyen fálj formátumok mennek rá. (csak mert a zenéim fele wma és azt else fogadta már..)
[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
-
orrlyuk
aktív tag
Nem hiába az önreklám, tényleg jó ez a "tumbi" (??? tényleg így kő mondani?)
No hay banda! Il n'est pas de orquestra!
-
atillaahun
veterán
Hm, kaptam rendelés visszaigazoló levelet a T-től hogy 2010.12.11.-én szállítják a cuccot, azaz holnap. Tényleg szállítanak szombaton is, vagy csak a rendszerük nem tudja megkülönböztetni a hétvégét?
-
Zozoka73
tag
válasz atillaahun #7165 üzenetére
Kivételesen munkanap!
-
Bike712
csendes tag
dashes 2.2 romjánál nálam nincs kamera.fényképezésnél kilép és force close-t javasol.a másik hogy ha fel akarom rakni az alpha 4-et akkor kezdjem előről az egész folyamatot.vagyis a parancssoros részt is csináljam meg,vagy elég a recoverys-et?
3.fifa10nél mikor elinditom a játékot tök jól megy.de ha rá megyek valamire akkor kidob,mi lehet a baj?:S -
vadászcsiga
félisten
Saccco:
A rom zippen belül -> system -> media -> bootanim.zip <- ebbe vannak a képek.Nagyon köszönöm, az előző romokban mind az boot.img-ben volt ezért ebben már nem is néztem
Akit zavar az ingás lockscreen, használjon valami lock alkalmazást mondjuk ezt: DIY Screensaver. Van benne androidos slider is.
Vagy a WidgetLocker Lockscreen-t.[ Szerkesztve ]
-
tomi8821
csendes tag
Akármit csinálok nem tudom felrakni a recovery-t.Mindig hibát ír ki:
Microsoft Windows XP [verziószám: 5.1.2600]
(C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.C:\Documents and Settings\gep>cd ..
C:\Documents and Settings>cd..
C:\>cd fastboot
C:\fastboot>fastboot-windows flash boot boot.blade.superboot.mcri.r3.img
< waiting for device >
sending 'boot' (3158 KB)... FAILED (command write failed (Unknown error))C:\fastboot>
Neki is hasonló hibája volt, az angolom nem valami jó,ha valaki segítene hogy miképp oldotta meg,azt megköszönném.
[link] -
mukika009
tag
Srácok egy gyors kérdés, mielőtt belefutok valamibe, Valakinek nem ELADÓ a Blade-e szívesen meg venném sim kártya stb nélkül nekem nem ér meg 36 ot azért mert kártyás inkább legyen 1-2hetes de 30 körül.... Írjatok ha van valami ^^
Szereti a ti(k) a meggyeeeeettttt....
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
1-2 kérdésem lenne.
Az IGO Primo még nem jelent meg Androidra ugye?Átmásoltam a neveket a Nokia PC suitról Sokat meg kavart a vezetéknév és keresztnév sorrendje, van ahol a keresztnév lett elől....pár száznál. Van rá valami megoldás? Hogyan lehet egyedi csengő hangot a csoportokhoz, vagy nevekhez rendelni.[ Szerkesztve ]
-
tomi8821
csendes tag
Senkinek nincs valami ötlete?
-
Ronam
addikt
audioboost nektek mennyit dobott a hangerőn?délután itthon kipróbáltam jónak tűnt,buszon viszont halk volt.winamp-al próbáltam,lehet másik playerrel kéne próbálkozni?
-
Csoknyai
csendes tag
Szeretnék a2sd-t használni a ketyerén.
Vettem egy 8Gigás kártyát,felparticionáltam az első hsz-ban syl5 utasításai alapján.
Gyári ROM van még a ketyerén. Lehet, hogy ezért de nem látja a kártyát ill azt írja, hogy sérült és "Ő" szívesen leformattálja nekem.
- Ha ezt választom működik is, simán egybe, de ekkor ugye nincs ext2- öm.
- Ha másik particionáló progival csinálom akkor meg nekem is dobálja az SD-t.Ne verjetek meg a kérdésért, de gyári romra semmiképpen nem lehet a2sd-t varázsolni?
-
Vekerur
tag
Mi az a mobilnet? (gondolom hülye kérdés, de tudatlan avgyok ezzel kapcsolatban )
-
Ronam
addikt
válasz vadászcsiga #7182 üzenetére
ok,megtesztelem
-
kovi82
tag
Sziasztok,
adott egy Blade , gyári minden eddig. Telepitettem már fel programokat. 2 GB os kártya van benne, most viszont szeretnék bele venni nagyobbat. Hogy tudom áttenni legegyszerűbben a 2 GB ról az adatokat , ill. programokat , mindent az új nagyobb memóriakártyára ?
Jelenleg: Siemens ME45 , Nokia 3109C , Nokia 3650 (symbian), Sony E P910i (symbian UIQ) , Nokia E50 (symbian) , Nokia E51 (symbian) , Nokia E52 ( Symbian ) , Nokia 5230 ( Symbian ) , ZTE Blade , Nexus S i9023 , LG 4X HD ( P880 )
-
-
Ronam
addikt
faszán szól .kösz a tippet
-
sysrq
őstag
Kipróbáltam, ugrott a szemem egyet hirtelen, már majdnem kétszeres hangerő, kicsit doboz de elmegy.
Kár hogy trial.
Privátban el tudnád küldeni mikor jár le? Nem találtam utalást rá.Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
Simtu
senior tag
Ronam 2.2 LITE-ot rá lehet venni arra, hogy működjön a live wallpaper?
-
Sztlaci
aktív tag
válasz Vekerur #7189 üzenetére
Fizetős! Külön szerződés nélkül is működik az Internet kapcsolat, de akkor olyan drága, hogy a gatyája is rámehet az embernek, külföldön még szerződéssel is megfizethetetlen.
Sürgősen tiltsd le a 3G-t, vagy inkább a teljes adatkapcsolatot, ha nem vagy tisztában a használattal. WIFI mehet. Olvass vissza+kereső.
Okos telefon tudtod nélkül is generálhat jelentős forgalmat![ Szerkesztve ]
Acer Aspire A317-51G-77QX 17,3"; i7-10510U, 8GB, 512GB SSD
-
dodo76
tag
Sziasztok!!!Esetleg azt tudja valaki hogy milyen alkalmazás kell ahoz letölteni hogy ne a felül levőbe kapcsoló gombal keljen mindig aktiváli a kijelzöt!?Elöre is köszönöm!!
ZTE Blade Nekem tetszik!De már Skate van s az az új kedvenc!!:)
Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Robot fűnyírók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Asustor NAS
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Opel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest