Új hozzászólás Aktív témák

  • Patice

    Topikgazda

    válasz Dorian #2901 üzenetére

    Én pont ezért akarom majd távirányítani az egészet. Van Foobar-hoz controller app androidra, így ugyan úgy tudom majd távpiszkálni, mint az MPD-t és nem fog zavarni egyes funkciók hiánya. Maga az asztal, meg a többi grafikus cucc is erőforrást eszik. Ha van távvezérlés, akkor akár GUI sem kell. :DDD Úgy az igazi.

    (#2900) dgyuri0123:

    Én eddig nem foglalkoztam a Win10-zel audio szempontból ezidáig, olvastam/hallottam, hogy jó, csak még nem volt időm/energiám/kedvem energiát belefeccölni. Korábbi Win7/8.1/Server tapasztalatok kicsit lelomboztak, hogy ennyi szarakodás, fizetős/nem fizetős script, "belezés", meg minden kell ahhoz, hogy jól szóljon. Win10 legalább egy lépéssel jobb alapból, de ugyan ez van most is. Ki kell gyomlálni, ebben nagy segítség a Fidelizer, de van még tarsolyban leírás is, amit PowerShell-ben kell végigcsinálni, hogy sok mindent ki lehessen kapcsolni, bár a nagy részét lehet a Fidelizer elintézi. Csak az a baj ezzel is, hogy a Fidelizer "mindenkinek" készült, így nem is tökéletes. Saját felállás, saját optimalizáció kell. :))

    (#2899) PuMbA:

    Ki fogom azt is próbálni, csak még be kell jobban lőnöm a Win-t és utána ráeresztem. :K A lassulás nem gond, úgy is csak egy N3150-es lapon próbálom, bár meglepően jól megy rajta a WIn10. A felesleges dolgok kilövésével meg még gyorsul is. :B

    Eladó: Apple iPad mini 1 (2db)

Új hozzászólás Aktív témák