Új hozzászólás Aktív témák

  • Patice

    Topikgazda

    válasz Toobee #2670 üzenetére

    Hát szerintem azóta fejlődtek elég sokat. Igyekszem követni, hogy miben mesterkednek, pl. azóta van saját órajel tuningos USB kártyájuk, többkörös tápellátással megáldott PC (asszem ez Menyus "nagy" audio PC-je), és Bodor Feriék is elmentek ebbe az irányba.

    Én a HTPC-men több OP rendszert használva akarom kipróbálni, hogy sikerül-e egy egyszerű, nem túl drága mozi- és zene PC-t összeraknom és akkor csak egy eszközt kell tuning-tápolnom, USB kártyáznom. :))

    Az ötletedhez:

    Menyusék dual-PC-s felállásában a kiszolgáló gépben vannak a HDD-k, nem pedig NAS-on! Erre figyelj!

    Szoftveresen ha jól láttam a Bug Head-et tolják nagy adagban, alá Windows Server 2012 és a szokásos lineáris tápegységes, tuning USB kárytás körítés. Szoftveresen kell még az Infinity Blade HQ, ami a Bug Head-et vezérli. Állítólag valamilyen RAM-ba másolgatásos technikát használ, hogy jobban szóljon, csak nem nagyon emlegetik, hogy 1-2 perc közötti idő, míg a két gép feldolgoz egy számot. :))

    Én itt kezdtem el elvetni azt az ötletet, hogy foglalkozzak ezzel a témával. :D

    Más részről meg idén jön ki a Win Server 2016, ami a Win10 szerver párja, és ha azt vesszük alapul, hogy a Win10-et sokan jobb hangúnak tartják a Win8.1-nél, akkor hasonlót merészelek feltételezni a Win Server 2016-ról.

    Apropó, Win Server2016: őket is elérte a Docker-es divat és implementálták saját környezetbe. Lesznek Windows-os Docker image-ek is, úgy ahogy Linuxra. Ezért csináltak egy ún. Win Nano Servert, ami kb. olyasmi, mint egy Win Server 2012 Core módban, csak még kisebb gépigénnyel. Win NanoServer pár száz mega csak. Kíváncsi vagyok erre is, hogy pl. ezt hogyan lehetne audio céllal befogni lejátszásra. :)

    [ Szerkesztve ]

    Eladó: Apple iPad mini 1 (2db)

Új hozzászólás Aktív témák