Új hozzászólás Aktív témák

  • gurabli

    senior tag

    válasz Mezga Aladár #1955 üzenetére

    Igen, az mpd verziótól függ, de érdekes, hogy az mpd újabb változata kezeli a single flac + cue felállást, de a Volumio és a Rune library még nem (ahogy írtam, csak ha a cue fájlt hozzáadjuk a playlisthez, akkor jelennek meg a külön számok, így pl. keresni sem lehet). Ez egy zenére kihegyezett distro esetében elfogadhatatlan, hiszen a flac+cue a legjobb minőség és nagyon elterjedt. A koDi, ami azért nem kimondottan a zenelejátszás minőségére van kihegyezve a rendszer, már jó ideje kezeli, ahogy minden Kodi remote app is.
    Mondjuk az új Kodi nagyon szépen szól, ha nem is jobb, mint a Volumio vagy Rune, de meglepően jól szól.

    A kliensekről nem is beszélve, hogy még mindig nincs frissítés pl. Mpdroid esetén.
    Reméljük, hogy megoldják, bár a Volumio már nagyon régen frissült, a Rune fórumán pedig nem veszik ezt túl komolyan. Sőt, egyesek odáik mentek, hogy azt javasolják, hogy daraboljuk fel egy app segítségével, ami röhejes, figyelembe véve, hogy itt a maximum minőségre gyúrunk.

    (#1956) Polllen

    Igen, ez így van, csak párhuzamos használva droidot és WP-t arra kellett rádöbbennem, hogy kezdenek jobbak lenni a WP appok. Valahogy mintha a WP jobban megfelelne stabilitás szempontjából, mint a droid, akár mennyire is hihetetlen. Kiváló példa erre pl. az Mpdoid vs Chimney és pl. a WP-re elérhető YT kliens, a TubeCast, ami félelmetesen jó, semmi hasonlóan jól felépített, stabil, és gyors nincs droidra, ami már csak azért is vicce, mert ugye a YT eleve Google.
    Ha kicsit többen fejlesztenének WP-re és komolyabban vennék (reméljük, hogy a W10 Phone elterjedésével így lesz), akkor komoly vetélytársa lenne (lesz) a droidnak és ios-nek is.
    De ez már off itt erősen.

    [ Szerkesztve ]

    "Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.

Új hozzászólás Aktív témák