Új hozzászólás Aktív témák

  • #58450688

    törölt tag

    válasz tutuhawer #2246 üzenetére

    Igen sokat elmond a linkedről, hogy katasztrófa minőség, de mégis 10k nézetség, és csak egy mínusz van rajta :Y érdekes. De a másik link, a kedvenc számodat, miért nem szeded le mp3 vagy 4 be? mozillában van beépített letöltő.
    Egyébként a youtube az egyetlen olyan adatbázis a világon ahol szinte minden zene megtalálható, olyan számok is, amik semmilyen megvásárolható formában nem léteznek már. Persze tudom, hogy szemét dolog visszaélni a szerzői jogokkal, de hogy világszerte letiltott legyen pl. egy Elvis szám? Ennek mi értelme van, mostani jogutódja valószínűleg már betegre kereste magát vele,
    Furcsa kettőség ez, mert védeni kell a zeneszerzők, és kiadók érdekeit, de mégis a youtube KB 70% zenékből áll! saját meglátásom szerint. Aminek a reklámjából ők akkor is részesednek, ha te alapból, mint feltöltő kapod a 3. felet a videódra. Képmutató egy banda ez néha. És itt a fórumon, nem hiszem, hogy van olyan személy, aki soha életében egyetlen egy zeneszámba sem hallgatott bele a youtubon. Ezzel is támogatva az illegális zenefeltöltőket.
    A fentebb feltett kérdésem már nem aktuális, ma reggel mind a KB 300 albumot töröltem, köztük voltak egészen ritkák is pl. a hat és fél órás mass effect full album, vagy a super classic Shadowman game album :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák