Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bulitt
addikt
válasz mrwilliamdev #25340 üzenetére
Nem régen jelent meg, de már nem GO hanem 60 a neve
-
Bulitt
addikt
Az ez évi sikerterméke a Hell-nek ami most fog majd bemutatkozni a: tuttifrutti+tutti-frutti ízkombó! Überelhetetlen lesz, figyeljétek meg!
-
Bulitt
addikt
válasz takacsbotond #25412 üzenetére
Nem, maradt az is benne.
-
Bulitt
addikt
Megkostóltam a Hell Berry-t. A tutti-fruttit nagyon érezni mellette valami bogyó féle ízt, de... Meg se tudom fogalmazni. Nem izlik :/
-
Bulitt
addikt
válasz callmeakos #25462 üzenetére
Pedig tényleg ez van a dobozra írva "Electric Fruit Mix"
[ Szerkesztve ]
-
Bulitt
addikt
Felbontottam az R* Performance Energy-t. Valami fantasztikus!
Nem tudom konkrétan milyen gyümölcs keverékből készült, de az illata a sárgadinnyére emlékeztet, de kicsit levegőzve inkább alma. Ízében birsalmára emlékeztet azzal az enyhén kesernyés utóízével, de mintha lenne benne egy kis dinnye is. Véleményem szerint az Xdurance sorozatból eddig ez a legjobb!
Folyamatosan kis kortyokban ízlelem mint egy jó bort. Nálam telitalálat az ital. Veszek is holnap még belőle
-
Bulitt
addikt
válasz takacsbotond #25569 üzenetére
És még sok másik márkának a termékét egész Eu-ban
-
Bulitt
addikt
Mindig meglepődök a Magyar leleményességen. Ma csak 3 olyan weboldalt találtam, aki az általam készített fényképekkel reklámozza az adott energiaitalt. Ebből egy weboldal 250pixel-re kicsinyítette a képeket, hogy a vízjel se legyen látható (plusz levágta az alsó sávot). Bár nem tudom miért hiszik azt, hogy nem ismeri fel a tulajdonos a saját képét
Bár örülők, hogy ekkora sikerük van a képeimnek
[ Szerkesztve ]
-
Bulitt
addikt
válasz DJ. Ru$y #25594 üzenetére
Tudom És szerencsémre az összes képnek meg van a nyers verziója is Jelenleg 5db olyan weboldalt találtam ami egy, esetleg kettőnél több képemet használja. Természetesen lopva, logók és jelzések nélkül. Ebből az 5-ből egy szinte mindenki számára ismert. Nagy kék G betű a jele
-
Bulitt
addikt
válasz horush #25637 üzenetére
Csak a tanácsok amiket tőlem kapott 100k-ba került volna. Megkapta ingyen. De nincs pénze. Kérte, hogy rakjam ki 32mg-ra FB oldalra is, de ez a minőség vállalhatatlan. Pedig még 12k-t ajánlottam neki Logitech HD webcamerát is, aminek igen jó képminősége van. Azt se vette meg.
A lelkesedése viszont töretlen
[ Szerkesztve ]
-
Bulitt
addikt
válasz Laraxior #25642 üzenetére
Azt hiszem, valahol meg van ez a doboz nekem is
Számomra ez a YT videózás ott bukik el, hogy a minőségbeli színvonal nem üti meg azt a mércét, amit én elvárnék. Gondolok itt a felszerelések és a megvalósítás minőségére is. Sok idő és energiát igényel. Nem beszélve arról, hogy kellene némi háttér-információ is. Egy italról beszélni minimum 10 percig, úgy hogy abban benne van az ital körbemutatása, kiöntése és meg kóstolása. Erre 10 perc talán még sok is. Nem kapok több információt. Ez nem olyan mint egy játékvideó ahol tudnak beszélni az előző rész, és az új rész közti összefüggésekről stb.
[ Szerkesztve ]
-
Bulitt
addikt
-
Bulitt
addikt
Valószínűnek tartom, hogy mivel a hivatalos oldalon a Tropical és Lemon két külön ital, így a juiced lett a Lemon, a Tropical pedig egy könnyedebb verzió. Mert eredetileg a Juiced ahogy nálunk is forgalmazták, meg a Tropical ahogy a Lengyeleknél forgalmazták egy és ugyan az az ital volt.
[ Szerkesztve ]
-
Bulitt
addikt
válasz szekra #25697 üzenetére
Nagyon egyszerű, nincs ebben semmi ördöngösség.
Amit külföldön Tropikálnak hívnak, azt nálunk valaki átnevezte Juiced-re. Így volt ez anno a sárga, savanykás itthon is kapható Burn - Juiced-el is. Az eredeti neve Burn - Tropical. (Tudom, ittam mind a két elnevezésűt és azonos volt mind a két ital!)
Most, hogy a Burn változtatott az eredeti ital összetételén és nem olyan sűrű (szerintem) az Original változat se, külön választották az ízeket is. Így született meg a Tropical (amit nálunk valaki megint Juiced-nek nevezet el), és lett a narancs/citrom átnevezve (amit itthon is lehetett kapni Juiced néven) Lemon-ra.
Amit te érzel az új Burn alapokon nyugszik és valóban új íznek tekinthető kis hazánkban. De még nem volt hozzá szerencsém. Én úgy gondolom, hogy az itthoni elnevezést rontották el.
ToBeY: Nem, Lemon nincs forgalomban nálunk hivatalosan.
[ Szerkesztve ]
-
Bulitt
addikt
Szerintem csak a csomagolásból adódóan is érezhetted másnak az ízét.
[Magyar petpalackos 21% gyümölccsel]
[Magyar aludobozos 21% gyümölcssel ]
Lengyel Tropical jobb felső sarokba 21%-s jelzésÉn mikor ittam őket ízre teljesen egyformák voltak. Plusz nézzétek meg a dizájnt is körbe. Elhiszem, mert valóban lehetséges hogy másnak érezted az ízét, de ez függhet attól is mennyi ideig állt a petpalackos verzió.
Bár amit nem értettem, hogy mind a két elnevezéssel került forgalomba ugyan az az ital. Ezt nem értettem, hogy miért csinálták
(#25703) ToBeY: Szerintem új, nem fog hasonlítani az előzőre
[ Szerkesztve ]
-
Bulitt
addikt
Inkább az a gond, hogy akivel gyártatják/töltetik az energiaitalukat (ha az Magyar dobozos), tud e annyit legyártani, hogy egy Auchan vagy Tesco központi raktárat megtudjanak tölteni. Mert utána onnan szállítják tovább a különböző áruházakba. Továbbá kérdéses, hogy a nagyobb hipermarketek hajlandóak e még 1 plusz terméket felvenni a kínálatba. Nem rég az Auchan és a RedBull között akadt nézeteltérés, de már nem emlékszem pontosan, hogy ki kinek nem akart fizetni. De szerintem az Auchan nem akarta megadni a kért árat a RedBull-nak.
Valamint nem árt egy jó kapcsolat valamilyen fejessel
[ Szerkesztve ]
-
Bulitt
addikt
válasz Zsírkrétamen #25965 üzenetére
A javák mindegyike finom. Véleményem szerint az egyik legjobb az Irish Blend. A X-presso Midnite-t viszont kerüld el. Több embertől is vissza halottam, hogy émelygett utána. Én is
A Rockstar Roasted italok is nagyon finomak. A három íz amit eddig kóstoltam a : Latte, Light Vanilla, Mocha. Mind a nevével megegyező jegeskávéra hasonlít. A legerősebb kávé ízben a Mocha
[ Szerkesztve ]
-
Bulitt
addikt
válasz Zsírkrétamen #25974 üzenetére
Ír kávé jellegű Nagyon finom, elsőosztályú
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest