Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
koshmar
addikt
-
rsanyi20
tag
válasz koshmar #45400 üzenetére
Hell: sima, almás, mangós, áfonyás, ezekből 1 tálca vegyesen
+ Watt: sima, almás-körtés, cseresznyés, guavás, dinnyés-egres, +pár doboz sima Burn is van benne és ezekből is egy tálca vegyesen
Úgyhogy van mit inni az elkövetkezendő pár napra
Karácsony alkalmával aki erre jár a topicból, megajándékozom egy tetszőlegesen választott energiaitallalSzeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
törölt tag
Holnap én is megyek körútra, bár én csak újdonságokat veszek, esetleg 1-2-t a kedveltekből ha látok. Meg a Xixo mogyorókrémes teája is érdekel. Remélem nem kiöntés lesz az első korty után.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz #90933760 #45404 üzenetére
A Pöttyösnek van olyan édessége, hogy Pöttyös Guru, ebből van karamell-mogyorós, teljesen olyan íze van, csak folyékony állagban.
Akinek közelebb van a LIDL a sima és a 2 Ice Cool Hell ott is akciós lesz 139 Huf/db és ott nincs darabszám megkötés.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz koshmar #45407 üzenetére
Hellről beszélünk most, 2-3 db-osra gondolok, van aki csak beugrik és egyet vesz nem kartonszám, azt szívatja a Tesco, mert ott csak hármasával 139 Ft a Hell, ha 8-at veszel pl. akkor 6 db-ot elszámol 139 Ft-tal 2-t pedig teljes áron 199 Ft-tal.
Mondjuk most nézem a Watt is csak kettesével hozható akciósan.
[ Szerkesztve ]
-
koshmar
addikt
válasz DJ. Ru$y #45408 üzenetére
A tacskóban volt 2db Watt 99-ért akció, akkor tehát ha a múltkor elhoztam volna egy tálcát + 1 darabot, akkor a huszonötödiket teljes áron számolták volna?
Én azt hittem, hogy két darab VAGY TÖBB az már mindenképpen 99, akárhányat veszelEgy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
törölt tag
Szereztem az utolsó Burnből is, a passion punch jött a régi juiced helyére ugye? Mert az ihatatlan volt, de ez viszont jó. Megspékelve jó 15g cukorral. Hogy legyünk minél dagadtabbak.
Ezeknek elgurult a gyógyszere szerintem, egy edrinkjük van amiben 11g van, a többibe mind 15.Hasonlít a Hell maracujára, de annál erősebb az íze meg nincs benne tutti persze, mint a Hellnél szokás.
-
koshmar
addikt
válasz #90933760 #45411 üzenetére
Speciel nekem a régiből a classic volt ihatatlan, 14,9gr per deci?!
Az újakból ezért sem vettem még a classicból, meert hogy elvileg ugyanaz (?).A régiből a zöld pont kedvencem volt. Ízlések és pofonok.
[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
törölt tag
Akkor az enyém romlott lehetett vagy nem tudom, de mintha a kertben egy marék gazt facsartam volna ki, olyan moslék ihatatlan keserű volt, nem is vettem soha többet. De mondjuk én a tonikkal is így vagyok, szóval. Mindegy, de az új ami jött a helyébe az viszont jó lett.
-
ToBeY
nagyúr
válasz koshmar #45412 üzenetére
Van ám körtés watt a pennyben. /de ez az újságban is benne van.
-
törölt tag
válasz scope2007 #45416 üzenetére
Komoly egy márkanév ez is mondjuk, a dízelmotor és Rudolf Diesel után 100 évvel később, de már dízel Golfok is járkáltak 4 éve, mikor ezt alapították. Biztos ő is Diesel nevű volt, bár én azért erőlködtem volna más nevet választani ruházati cégnek, ilyenek figyelembe vétele után...
-
Bjørgersson
félisten
A gyulaiban pl. nem volt, csak az a harom, amirol kep is van.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
ToBeY
nagyúr
válasz Bjørgersson #45419 üzenetére
Itt ahol én voltam mindegyik felsoroltból volt több kartonnal még,
btw: ennek a téli orig watt másabb az íze mint a simának szerintem,egész jó.
vagy a simán is változtattak,hogy ne legyen olyan karcos,savanyú nem tudom.(nem szoktam orig wat-ot venni)[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Hát ez a Hell blueberry tényleg nem olyan, mint régen volt. Nagyon hiányzik belőle a lime.
-
törölt tag
A mangós viszont fasza, az előzőnél szerintem jobb.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz #90933760 #45425 üzenetére
Egyet kell értenem, elvesztette azt a savanykás ízét, amilyen a 2 évvel ezelőtti volt... Volt még összehasonlítási alapom, a héten ittam meg az utolsó régit, ugyan már 1 hónapja lejárt, de még mindig jobb volt, mint az új. "Sajnos".
-
ToBeY
nagyúr
Egész finom ez a szilvás xact,csak az én ízlésemnek picit édes.Pedig csak 7,9g cukor van benne,talán nyomtak mellé édesítőszert és azt érzem...
-
Bjørgersson
félisten
Fu, szerintem borzalmas. Maradok az afonyas Hellnel.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
-
koshmar
addikt
válasz Bjørgersson #45435 üzenetére
Itt is leírom, I'm really fucking jelly, svansson!!!
[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
szekra
Topikgazda
Ezen mit kell nezni?
-
Bjørgersson
félisten
válasz szekra #45437 üzenetére
A router antennajat.
-
ToBeY
nagyúr
válasz Bjørgersson #45439 üzenetére
tplink?
-
callmeakos
veterán
Hol vannak azok az idők, mikor a 250 is soknak számított egy import Fantáért vagy Cocáért
#régenmindenjobbvolt
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
ECHO2235
aktív tag
sok sok fincsi encsiüccsiben gazdag új évet kívánok
-
szekra
Topikgazda
Buek sracok
-
callmeakos
veterán
Boldog ujévet gyerekek
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
mdani01
aktív tag
válasz callmeakos #45446 üzenetére
Boldog Uj Evet sracok!
sry nem valasz akart lenni.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15
-
törölt tag
Vettem Pringlest én is, láttam párszor volt itt említve, hát tényleg finom, kicsit tömény is az íze. Nem szoktam meg, hogy a felét alig bírom megenni, más chipsből megeszem az egészet egyszerre
-
albert8
veterán
Honnan?
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Öregszem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest