Hirdetés
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekra
Topikgazda
válasz Kriszkee #32551 üzenetére
... Lehet, hogy bolondoztak, en akkor is vettem 5 dbot 600 ftert igaz hnap A mintafeladatsor a nappali tagozatos hallgatóknak szól. A holnapi (március 27., péntek) nap folyamán a kurzus E-learning felületére feltöltöm a levelező tagozatos hallgatóknak szóló mintafeladatot is.
A vizsgálatokat nem kell lefuttatni, az outputok meg lesznek adva, ezeket ki kell értékelni.lejar, de igy is megerte.Menj el kerdezd meg nyugodtan, ha hazudok veszek neked egy talca monstert.
[ Szerkesztve ]
-
scope2007
addikt
válasz Bjørgersson #32550 üzenetére
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Bjørgersson
félisten
Debreceni Sparban 135Ft a Hell!
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
válasz scope2007 #32553 üzenetére
Buta vagy.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Németből kaptam: [link]
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
Laraxior
titán
válasz }{3@Đ$}{0ot #32565 üzenetére
Uhh, a Rehab nem eladó?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Valaki nem járt a héten a SportsDirectben? (Debrecen)
Árultak régebben fél literes No Fear energiaitalt, fekete dobozost. Még mindig csak az az egy fajta van?"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Bjørgersson
félisten
válasz Laraxior #32568 üzenetére
Holnap benezhetek, elvileg ugyis lesz arra dolgom.
-
törölt tag
Aaaaaa, pénteken veszek annyi edrinket mint az állat, meg egy csomó kecskeszeletet. Kár hogy VR46 még nem lesz.
-
Bjørgersson
félisten
válasz #90933760 #32572 üzenetére
What kind of kecskeszelet are you talking about?
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #32573 üzenetére
[link]
Kis képet rakok be a kedvedért. -
rsanyi18
tag
válasz Bjørgersson #32573 üzenetére
Júr englis íz veri pörfekt
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz DJ. Ru$y #32578 üzenetére
Csak nyugodtan, de előbb megyek políroztatni egyet.
(#32577) rsanyi18
Köszi, voltak páran akik bevették.
Live-Die-Respawn
-
Bjørgersson
félisten
válasz #90933760 #32574 üzenetére
<3
rsanyi danke sehr!
-
senior tag
Ha már mostanság úgy is sok szó volt a VR46-ról...
Ugye nem rég vettem durván ~400ft-os áron kinti VR46-ot...És nekem sokkal jobban bejött, mint amire emlékeztem. Ez a verzió sokkal finomabb volt, nem volt annyira édes, és gejl, mint az angol társa, savanykásabb volt, de ugyan úgy itatja magát. És itt már az sincsen, hogy "túl drága, ritkán jutok fel a BS-be, nem éri meg"...Én részemről kijelenthetem, hogy amint ez bejön m.o-ra, ha nem is mindennapos italom lesz, de majdnem A másik meg, hogy az "átlag" emberek is felfigyelnek rá, mert "jajj de cool", máshogy néz ki, mint az eddigi monsterek, mindannyian kiváncsiak az ízére, na meg a doboz fogása. Arról nem is beszélve, hogy ezek mellett a gyüjtők is várják már eléggé...Szóval szerintem jó nagy forgalma lesz ennek az italnak így nyárra, sokak kedvence lehet. (...és talán ezzel a mosnterék is bátorodni fognak, a többi új íz behozásával ) -
rsanyi18
tag
válasz Zsírkrétamen #32584 üzenetére
Az biztos hogy sokan várják, az én ismerettségi körömben aki energiaital fogyasztó annak mondtam hogy lesz, és ők is várják.
Én is, mert nekem kell egy citrusos energiaital és az eddigi ami igazán bejött az a zöld Burn, de az túl drága a "mindennapi iváshoz", a Monstert meg jó helyen be lehet szerezni 300 körül.
Nyáron nekem is kedvencem lesz jól behűtveSzeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
senior tag
válasz rsanyi18 #32585 üzenetére
Nálunk eddig senki sem várta, mert nem tudták, hogy lesz új íz De amint mondtam nekik, hogy lesz, és megkóstolták, azóta ők is várják, szerintem (és szerintük) is az eddigi legfinomabb citrusos ízű, 500ml-is ital, nyáron biztosan ez lesz a sláger De jó is lesz ez, már várom, hogy erre felbátorodva bejöjjön a Khaos jövőre, vagy a GreenTea, és hasonlók
-
Laraxior
titán
Az assaultot aprilis 12-en tudtam beszerezni, ugyhogy szerintem jövő heten mar szallingoznak...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
rsanyi18
tag
válasz Zsírkrétamen #32586 üzenetére
Egy Khaost most is bevállaltam volna de nem leszek telhetetlen.
-
senior tag
válasz rsanyi18 #32588 üzenetére
Persze, én is....De amúgy, szerintem mivel az ízre tényleg nagyon hasonlít a ripperhez, ugyan úgy gyümölcsös, szerintem sok íz különbség nincs a kettő között. Ezáltal, ha behoznák, mindenki a khaost venné, mert finomabb, kevésbé édes, és nem lenne piaca a rippernek. Szerintem.
Más vélemény, de nekem a VR46 jobban bejön, mint a juiced burn. Új fajtát még nem ittam, csak a régebbit (kb 1 hónapja), de az nekem a lefolyóba ment...Pedig szeretem ezt az ízvilágot, de nekem pl az az ital nem jön be -
rsanyi18
tag
Ez a citromsárga Rockstar, amit mostanában kiraktatok egy páran, úgy kapható mint a többi 5íz, lengyel importosan átcimkézve? Mert ha cimkés mint a többi akkor valószínűleg van Kecskeméten, és úgyis ma mennék Kecskemétre és vennék majd belőle..
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Reggeli utani Hell Magnum, bestest.
-
törölt tag
Holnap annyi edrinket veszek, hogy egész hónapban pattogni fogok mint a kecskeszar.
-
Bjørgersson
félisten
válasz #90933760 #32598 üzenetére
Votma, visszamennye!
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #32599 üzenetére
Szponzorál a kecske, úgyhogy reklámoznom kell a kecskés beszólásokat.
Jövő héten amúgy 250 a Hell magnum a Teszkóba.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Filmvilág
- Sorozatok
- BestBuy ruhás topik
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs