Új hozzászólás Aktív témák

  • -ZeeZee-

    senior tag

    Sziasztok!

    Egy szomorú tapasztalatot osztanék meg veletek, ami egyelőre happyend:

    Pénteken beszéltem utoljára a telefonomon, szombaton feltöltöttem, vasárnap csak nyomkodtam, nem beszéltem senkivel (volt 1 nem fogadott hívásom, de nem voltam telefonközelben). Ma nejem próbált hívni, de 5 beszélgetés során kiderült, hogy az én telefonom felső hangszórója megadta magát, minden előzmény nélkül. Kihangosítva, illetve az órámon keresztül (kihangosítva) tudtam beszélni, de az ear-speaker tök süket. Először próbáltam újraindítani, majd neten túrni szétszedős videókat, hogy miként lehet cserélni. Bár furcsa volt, hogy egyik napról a másikra makkant meg, nem esett le, nem bántotta senki/semmi.

    Rájöttem, hogy már nem olyan egyszerű ezeket szétszedni, mert melegíteni kell, utána meg ragasztani, de már beletörödtem. Közben próbálkoztam mindenféle speaker teszt programmal, a beépített teszt módokkal, de tök süket volt a teló. Aztán ráakadtam erre. Itt azt boncolgatják, hogy szoftveres a probléma és k.pja be a xiaomi, mert nem javították még ki. A legutolsó bejegyzés:

    Anonymous9/4/22, 6:43 PM
    *** SOLUTION ***
    turn off the phone, remove the sim tray, and change the sim card position from slot #1 to #2, put the sim tray back, turn on the phone and do a test call and problem solved, it must be some problem between the sim #1 and #2, xiaomi still does not fix this problem.

    És srácok: MŰKÖDÖTT! Kipróbáltam a csere után, mindkét SIM szólt, utána visszacseréltem az eredeti állapotra és úgy is működik.

    Köszönöm, hogy végigolvastátok. :R

Új hozzászólás Aktív témák