Új hozzászólás Aktív témák

  • Roachy

    senior tag

    válasz crok #1801 üzenetére

    Mire gondolsz, mi nem hatott meg engem? A gps-nél mondogattál dolgokat, amiken már magam is túl jutottam, szóval ott nem volt min meghatódnom, de köszi hogy próbálkoztál azért. ;)
    A szavaidból az hallatszik ki, hogy te is tisztában vagy vele, hogy némely készülék problémásabb az átlagnál és vannak általános problémák is, de amikor ezt valaki szóvá is teszi, azt már annyira nem szereted.
    Ezzel sincs baj, csak ne a másikat nézd le, nézd hülyének, hanem egyszerűen fogadd el,. hogy nem mindenkinél lett első látásra szerelem ez a készülék és nem mindenki szereti napokat babrálgatni, hogy úgy működjön ahogyan elvárná.
    Lehet, hogy általánosítok, de mivel láthatóan nem csak egyedi eset vagyok, még csak a gps hibával sem, így azért van némi alapja ennek is. Ennek ellenére mindig kijavítom magam, hogy elsősorban a saját készülékemről beszélek.
    Ha visszajött a telóm és a gps gond megszűnik és betudom úgy lőni, hogy az általam használt progik is hibamentesen működjenek, akkor marad a teló. És igyekszem megszokni a MIUI-s furcsaságokat. Mert amúgy tetszik (tetszene), ha működik (működne).

Új hozzászólás Aktív témák