Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KamuMazsola
őstag
válasz droti25 #18447 üzenetére
Én frissítettem, az akkuhasználat hasonlóan jó. Viszont használat közben én semmi pluszt nem veszek észre az új miuival és az új androiddal sem. Ahogy a fórumot olvasom, az új miuiból kihagytak vagy kiszedtek funkciókat. Ha az újabb verzióban nincs számodra jelentős újítás vagy funkció, ill elégedett vagy így a telóval, akkor ne frissítsd!
Szvsz a 8.2.10. a legeltaláltabb gyári rom erre a telóra.[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
kelly416
veterán
Valószínűleg láma kérdés, de mindegy, hogy hová illesztem be azt a sort?
"Camera2 API engedélyezése (valamint RAW képek készítéséhez is kell):
/system/build.prop
Hozzá kell adni ezt
persist.camera.HAL3.enabled=1"
Akár elsőnek, akár utolsónak is? Nem gondolnám. Hová kell ezt beilleszteni? -
oldboy64
újonc
Hali !Mi redmi 4 global tulaj lettem.A beállítási lehetőségben van rá mód,hogy a záró képernyőn megjelenjen az adat amit beírok.Hát ez nem műkszik .Az ujjlenyomat használat sem .Elég sok játék kellett,hogy elfogadja a lenyomatot de aztán nem rendeli a mintához.Elég a mintát berajzolni és már fel is oldotta.Akkor meg minek az ujjlenyomat ?Valaki mást tapasztalt?
-
veterán
Uraim!
Hosszas keresgélés után sem teljesen tiszta,hogy hogyan kell bootloadert zárni és MIUI 9-et (Global stable) telepíteni.
Holnap megy a háztól a teló és az új tulaj így kérte.
A segítséget előre is köszi![ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
Nem, fastboot módban telepíted a romot clean all and lock opcióval.
Természetesen a telefont le kell választani a Mi fiókodról, különben nem tudja használni az új tulaj. [link]
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
juve600
nagyúr
[link] rom ,van dev meg stable is
[link] miflashIndítsd el a MiFlasht.
FASTBOOT módban csatlakoztasd a telefont a gépre hátsó USB-re. (Győződj meg róla, hogy a MiFlash felismeri a telefont (COM10, COM bármi lehet)
Browse gombra kattintva tallózd be a letöltött és kicsomagolt fastboot Rom mappáját. Fontos, hogy a teljes mappa legyen betallózva, ne csak az images. Ezután Refresh. Itt megváltozhat a telefon elnevezése a Device fül alatt, ezzel ne foglalkozz
Alul jelöld be, hogy Flash all -LOCK
Kattints a Flashre, végigmegy, újraindul (akár 15-50 perc is lehet). Kész.
Ha magától nem indul újra, akkor hangerő fel+le+bekapcs gombokat nyomd sokáig, és el fog indulni a boot -
gilbo
csendes tag
Itthonról honnan éri meg tokot rendelni? Megköszönném a válaszokat! 😁
-
evilskati
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Note 4-em és egy sima 4X-em is, és a következő problémára lettem figyelmes. A 4X-en nem vagyok mindig elérhető, míg a Note 4 tökéletesen működik. Kollégánál ugyanez a helyzet, ő találta meg a következő képen látható beállítást egy rejtett menüben. (About Phone - Internal Memoryra kell érinteni többször.)
Ahogy a képen látható, a 4X-en az alapbeállítás nem tartalmazza a GSM-et. Arra gondoltunk, hogy ahol nincs LTE vagy 3G, ott nem vált át a telefon GSM hálózatra és ezért nem csörög ki. A probléma az, hogy hiába kerül átállításra a 4X-en mondjuk LTE/TD-SCDMA/GSM opcióra, idővel visszaáll a képen látható értékre. A visszaállást újraindítás és airplane mode on/off hatására is megteszi.
Tudtok esetleg valamilyen módot a probléma kiküszöbölésére?
Köszönöm előre is !
-
félisten
válasz droti25 #18454 üzenetére
Note 3 pro-n ment utoljára rendesen. A gond ezzel lesz:
[link]
3 pro alatt voltak appok, itt csak ez.
Neked itt mit mutat? Mert ez a kulcs. Mutat ez 50 ora sot-ot is 20 perc alatt nem gond neki, mimdent rosszul mér kivétel a töltő áramot, meg az akku feszt. Ezért van még fent. 915ft-os hulladék.[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Nem akarok fárasztani senkit, de a "swipe up search search" 7.12.8 global-ba még mindig nincs benne?
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
crok
Topikgazda
válasz evilskati #18471 üzenetére
A helyzet az, hogy van rá egy build.prop value, mégpedig a ro.telephony.default_network, ezzel tudod beállítani, hogy mi legyen az alapértelmezett (Android forráskód itt). Az értéke két szám (mert dual-SIM a készülék) vesszővel elválasztva. Ez a szám egy sorszám, a legördülő menüben az ennyiedik lesz az alapértelmezett.
A baj annyi, hogy a QCOM Modemek úgy működnek, hogy a phone app felveszi ezt az értéket de utána valahova beírja ezt vagy valamelyik sqlite db-be vagy egy file-ba (Android verzió függően) és utána csak a teljes wipe-al lehet átállítani.. de azt is csak akkor ha az új ROM-ban a build.prop-ban az van amire neked szükséged van.
Más gyártók más készülékeinél simán megy a ro.telephony.default_network átírásával.. ezen nem. Azt javaslom [ez] alapján nézd meg, hogy a 4X-en mi a különbség a 4-hez képest.
-
Buckey
őstag
Szia!
Csatlakoztatom a telefont a géphez, hagyom "Csak töltés"-en a felugró ablakot (vagy a lehúzhatóban).
Utána: Beállítások ->Továbbiak->Megosztás és hotspot->USB megosztás
Én kiraktam az állapotsorra, így csak két mozdulat a bekapcsolása.
Tölti a telefont és van net is, úgy mutatja, mintha a gép hálókártyáján neteznél.
Nekem AEX 4.6 van a telefonon, de sok eltérés emlékeim szerint nincs a MIUI-hoz képest. (ha jól emlékszem)szerk.: megelőztek
[ Szerkesztve ]
-
gilbo
csendes tag
Milyen tokot is kell nézni a telefonra?
Ugye vagy note 4 global vagy note 4x tokot??[ Szerkesztve ]
-
Marcikutya
csendes tag
válasz helixP #18486 üzenetére
Abból, ha ki is derül, a kereskedő keveri a dolgokat össze. Tegnap jött egy Note 4-re megkért "páncélos" stílusú tok. Pont a másikra jó. Még csak haragudni sem lehet a kereskedőre. Most ugyanattól rendeltem 4X-eset...
Amit a készülékem ír ki, meg ami a dobozon is van, 4. Ezt küldték, mi lehet?
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
válasz Marcikutya #18487 üzenetére
Szerintem Note 5A, ha 5,5-es, vagy 4X, ha 5-ös. Nehéz megmondani a méretét viszonyítás nélkül.
Nyilván a kereskedő hibája ellen nem véd, ha Te jól kérted. Szerencsére van PayPal, lehet refundolni.
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
Aki AEX 4.6-ot vagy olyan ROM-ot amiben még a régi értesítési led driver van benne az ne tegye fel a 8.1-t mert az már az újjal lett forgatva, nem fog menni az értesítési led. Megkérdeztem, hogy ez a jövőben is így lesz-e, meglátjuk mit ír a fejlesztő. Valszeg úgyis minden ROM-nak át kell amúgy is állnia az újra egyszer..
[ Szerkesztve ]
-
paolinho
őstag
Bocs, ha off a kérdés, de ilyen készülékről van szó, így itt teszem fel!
Asszonykámnak vettem egy ilyen telót, de mielőtt beköltöztettem volna, a saját adataimmal bootloder-t nyitottam, és raktam rá egy TWRP-t, amin keresztül kapott egy Miui.hu romot. Aztán egy tiszta telepítést végeztem meg. Most viszont, hogy tenném be a kártyáját, a Mi-fiók az én adataimmal akarna aktivizálódni.
Az lenne a kérdésem, hogy miként tudnám lekapcsolni az én Mi-fiókomról ezt a készüléket?
Előre is köszi a segítséget! -
Marcikutya
csendes tag
válasz helixP #18488 üzenetére
Köszönöm szépen. Ez egy 5a lesz.
Profibb kereskedők még a topik összefoglalásában szereplő képet is felteszik az egyértelműség kedvéért, hogy az IR és a felső mikrofon egyben szélen és alul kétszer hat vagy öt lyuk.
Ment a kérelem az eladónak. De szerencsére érkezett egy másik fajta tok is, az inkább csak szép.
-
fudi2002
veterán
Féligoff tudom: Valaki tud valami értelmes böngészőt?
Kritériumok: gyorsindító legyen benne, normálisan tudjon asztali módot, mobil megjelenéstől hányok, szinkronizálható legyen, ne legyen tele bugokkal. Opera beta-t használom, de mostanság egyre rosszabb...Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
fudi2002
veterán
-
D1L1ZS
őstag
[ Szerkesztve ]
Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs