Új hozzászólás Aktív témák

  • crok

    Topikgazda

    válasz vipviform #15001 üzenetére

    A használat módja nálam is ilyen, én ha valamit *befejezek* általában forcekill-el kilövöm a folyamatot - de előfordul másfajta használati mód is és az appok megírása is sajnos máshogy működik.. ezért van az, hogy pl. a Chrome-ot megnyitva "lakatolás után" is marad a tab újratöltés, ugyanis a lakatolással az app szülőfolyamatát lakatolod, azt valóban nem fogja bezárni, ellenben ezt a gyermekfolyamatok nem öröklik meg (ami fura, mert linux-on ez default..) vagyis a tabok folyamatait attól még megszűntetheti, ami egy több tabos böngészés közbeni posztíráskor vagy formkitöltéskor, főleg ha már szemmel jól láthatóan sok dolgot megírtál/kitöltöttél akkor meglehetősen kellemetlen tud lenni az adatvesztés, a feleslegesen betöltött oldal utáni esetleges mobiladat forgalomról nem is beszélve.

    Senkinek használnia nem kell, ez egy lehetőség, azért is választottam 3 felé mert úgy néz ki, hogy a mic fix-et integrálták az új dev ROM-ba. Viszont ezzel pl. a Chrome több tab mellett se tölt újra tabokat. (Update-et ha csinálok még nem írom ide csak a blogomba.)

    Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

Új hozzászólás Aktív témák