Új hozzászólás Aktív témák

  • grafnet

    veterán

    válasz ToniSoprano #6295 üzenetére

    Böngésző: azt használsz, amit akarsz. Ha tetszik, akkor nyugodtan használhatod. Mivel én mindenhol ugyanazt a Chrome-ot használom, így nekem (ez is) ment a kukába egyből.

    Alkalmazások: Beállítások - Telepített alkalmazások - Kiválasztod - alul van lehetőség letiltani vagy eltávolítani?
    Ha, nincs (szürke) akkor nem lehet. Ha van, akkor azt tudod csinálni. Mivel én mindenhol másik időjóst használok, így nekem (ez is) ment a kukába egyből.

    Mi Fiók: van előnye: mindent ment a felhőbe, nem kell foglalkozni semmivel (Értsd: ha telefont cserélsz, bekapcsolod az újat, belépsz, azonosítod magad, s már le is szed mindent a felhőből.) Van hátránya (vagy előnye, attól függ honnan nézed): ha össze van kapcsolva a telefon a fiókkal, akkor egy Factory reset és már zárolva is van a készülék! (Régen ezt csak CM ROM feltételével lehetett megoldani.)

    Tud biztonsági mentést a készülék, mivel másik ROM-ot használok, ezért csak fejből írom: be tudod állítani, hogy mit mentsen, meg hová, mivel (wi-fi, SD), de nagy százalékban a belső tárolóra ment csak...

    Mi ragadt be neked (most nem olvastam vissza a hsz-eidet)?
    Az akku optimalizációt nyugodtan kikapcsolhatod, főleg ha Nova-t használsz. A droid intézi magának!

    Túltöltés: elég komoly hsz generálát váltottunk ki ennek a szónak a használatával. Váltsunk egy hasonló, kevésbé félre érthető szó kombinációra: akku tovább töltés.

    MIUI vs Nova: személy szerint az előző telón (Mi4C) mindent meghagytam gyárin, mert ott az 5"-on nem volt zavaróan rossz. Ezt, ahogy kézhez kaptam, kb 2 napot küzdöttem a sok "idétlenséggel", tettem fel a Nova-t. Nagyon zavar, hogy nem lehet normálisan átméretezni a képernyőn a rácsokat, nincsenek gesztusok, stb. A Nova-ban meg nem lehet rendesen háttérképet állítani... Ha egyébként már egyszer használtál Nova-t, akkor nagy százalékban vissza is térsz rá, mert megszokod!

    Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6

Új hozzászólás Aktív témák