Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz grafnet #1919 üzenetére

    Fogyasztásban tuti biztos hogy többet esznek OC val az SOC -k, bár a korábban említett Snapi 800.as telómat sokáig használtam oc val 2,2GHz helyett 2,4.re volt húzva viszont alul volt feszelve -50mV al! Nagyon szerettem(még ma is és meg is van) az LG G2.est még így 3.év után is van rá friss(most Nov 2. ai) Dorimanx KERNEL aki ismeri azt tudja miről beszélek magának a kernelnek több beállítási lehetősége van mint a teljes telefon összes beállításai egybevéve! Ott mindenbe bele lehet matatni!

    Szóval vissza térve a fogyasztásra ha ésszel csinálja az ember az OC -t még lehet kevesebbet is fogyaszt mint gyári kernel el! Sajnos ebbe a Radon-V3.0 KERNEL be nincs fesz állítási lehetőség a délutáni Guyver Kernel ben volt az is! tehát lehet majd vissza teszem azt ott finomabban be lehet hangolni a dolgokat!

    De most pár napot sz.tem hagyom fent ezt a Radon KERNEL -t, mert így hogy pár órát van fenn nem lehet semmit elmondani róla!

    Töltést meg tudja a QC töltést a S650 SOC meg maga az elektronika is a telóban, csak DIREKT van letiltva(kernel) mert ez a Note 3 Pro teló nem az az ár kategória ahová ezt a tudást szánták!
    Már így is ezzel a tudással ez a teló bőven alul van árazva! Mert egy ilyen kategória Samu vagy bármi más márkában több mint 2X ennyibe kerülne!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák