Új hozzászólás Aktív témák

  • SkiDev

    senior tag

    Sziasztok!

    Kezdem rávenni magam, hogy szükségem van egy ilyen aktivitásmérő értesítő ketyerére. :)
    Sportolásra nem használnám, nekem a hívás és messenger/viber jelzésre kéne, mert némítva szoktam hagyni a telefont, esetleg reggel ébresztésre telefoncsörgés előtt pár perccel. Valamint ugye az sem hátrány, ha vízállósága patent a kézmosáshoz, fürdéshez (úszni nem tudok :)) ).
    Engem valahogy nem győz meg a pulzusmérés, aktivitásmérő része. Illetve nem hátrány, ha nagyon sokáig bírná. (Gondolom kicsikarható a hármasból is, ha nincs aktívan használva, illetve a pulzusmérés is visszafogott).

    Ezután a kis bevezető után Ti a Mi Band 2-t vagy 3-t vennétek?
    Amennyiben nincs jobb alternatíva, Debrecenben venném a konzolvilágban. Előbbi 6k, utóbbi 8.5k most.
    Azt tudom, hogy a 3 nagy előrelépésnek számít, ha először lenne ilyenem, de kérdés, hogy ha tudok kompromisszumot kötni, hogy csak jelzést adjon bármiről (elolvasom telefonon), keltsen reggel, legyen vízálló és a lehető legtöbb ideig bírja, akkor is azt mondanátok-e, hogy vegyem a 3-at. A 2 mellett a dizájn szól nálam, sokkal elegánsabbnak ítélem, ugyanakkor félek a kijelző halványulástól. Az más kérdés, hogy a 3 olvasható-e napon vagy akár a 2, de azért szobában szeretném látni. A 3-nál is előjöhet ez a hiba?

    Segítségeteket köszönöm, ne haragudjatok, hogy hosszúra nyúlt, csak nagy a dilemma. Eddig egy Huawei Band 0-át próbáltam megelégedéssel, illetve elgondolkodtam az M2 klónon (1300 Ft-ért). :C :R

    Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256

Új hozzászólás Aktív témák