Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• msfeco

tag

válasz Berzso #445 üzenetére

A páramentesítést egy Easy Home GT-SF-LE-01 elektromos kompresszoros páramentesítő készülékkel végeztem. A berendezés kb akkora mint egy mobil klíma, a tetején lévő rácson keresztül fújja ki a páraszegény levegőt. (ezt a gépet a normál páramentesításen kívül használtam már pl.: személygépkocsi beázott lámpatestének a páramentesítésére).
    Tehát a telefonból kivettem a sim tálcát és a sim tálca nyílással lefelé oda helyeztem ahol a gép a páramentes levegő fújja ki. A gépet a legszegényebb páramentes levegő (30%) előállításra kapcsoltam, tehát jóformán folyamatosan működött. Ilyenkor a kifújt levegő nemcsak páramnetes hanem langyos, kb 30-fok körüli. Persze a telefon alaposan rögzítettem hogy a megfelelő pocícióban maradjon.

Megmondom őszintén az első 12 óra után el voltam keseredve, hogy a telefon ugyan igaz hogy később de továbbra is párásodik, már a webshopnak meg is fogalmaztam a levelet, hogy vissza küldöm (csak nem küldtem el), de adtam neki újabb 12 órát és úgy néz ki, hogy sikerült.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák