Új hozzászólás Aktív témák

  • Barthezz2

    MODERÁTOR

    válasz LouiS22 #2442 üzenetére

    Csak érted, most kint van a HyperOS 1.01. És én is azt fogom kapni. Majd egyszer.. Nem az 1.05-öt, vagy bármit, hogy értelme legyen. Nem. De akkor sincs ennek se. Ne a user legyen önkéntelen béta teszter, hogy a maradéknak jó legyen. De ha így lenne is érteném. De nem így van.
    És akkor ott a hivatalos csatorna az oldalukkal, a kiadott ROM-al, de az is "other reason". Miért? Ha kiadja, és fel akarom tenni, akkor miért nem tehetem? Van értelme? Nincs. Jóska/Pista oda se talál, aki meg tudja, had tegye már fel. És akkor eleve, a telefonomon a szoftverben miért van erre opció? Helyet foglalja, de semmire nem jó, mint kiderült.
    És mellette megy a marketing, hogy A14 első frissítés, HyperOS mindenkinek, meg stb, és az 1 millió felhasználóból megkapja 200ezer. Azt annyi. Ez lófasz, már bocsánat. Mintha vezérigazgató lennék egy cégnél, aztán egy ember kapna 50% emelést, a többi meg várjon. De király vagyok, mert infláció felett emeltem.

    Na ez basz fel.

    És tudod mit? Rühellem a Samsungot. De ott nincs az, hogy gyerekek, új Samsung UI, meg OS meg akármi, aztán a userek egy része megkapja, a többi meg le van sajnálva. Meg tessék itt a ROM, de amúgy ne próbálkozz, mert ha nem kaptad meg, ugyse megy fel.
    Késnek? Persze. De akkor mindenkinél..

    [ Szerkesztve ]

    Everybody lies.

Új hozzászólás Aktív témák