Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
Megvettem, épp tölti a 40+GB-os patch-et, este próba. YT gameplay-ek alapján tetszik. London egyébként is közel áll hozzám, meg a kütyüzés is. Max ha nagyon izé, akkor adom el a lemezt hamar.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz hombre[EU] #33405 üzenetére
Sztem "vagy" helyett "és" használható.
Én is eladtam a gépem, egyedül a billem maradt. De az is csak azért, mert nem találtam jó áron vezetéknélkülit, fehéret, háttérvilágítóst.
Nagyon sok pénz ment el a gép frissen tartására, hogy kompromisszummentes legyen a játék, elég volt a sok pénzkidobásból. Nem mellesleg nagyon nem bántam meg. Hamarabb kellett volna lépnem.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
Igaz, valóban, viszont nem ér annyit a PC-re való befektetés. De ez ugye szubjektív dolog...az igényeimnek simán megfelel a SX és egy 4K monitor, TV Na meg a gamepad.
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz Baltazár123 #33457 üzenetére
edigital dettó ezt csinálta. :/
-
prokxy
veterán
válasz Baltazár123 #33460 üzenetére
Nekem az lesz, ha megjön a PS5, hogy adom is el ismerősnek. Nem mozgat annyira már, vannak komolyabb hibái, nincs annyi és olyan cím, ami miatt kellene, kontroller mérföldkő, de a kis astro-n kívül semmi nem használja egy ideig, majd a rev 2-t megveszem.
-
prokxy
veterán
válasz Roxbury #33465 üzenetére
2 komolyabbról tudok, az egyik az alsó memória 90+ fokos hőmérséklete tervezési hiba miatt, másik a kontroller adaptív triggere, aminél a kis rugó megadja magát. De ott van még a ciripelése is, bár az van akinél hangos, van akinél nem. A legnagyobb hibája pedig, hogy balf@sz a sony, mert nem tud elég konzolt legyártatni.
-
prokxy
veterán
Jól emlékszem, hogy holnap kerül be pár új játék a GP-be? Torchlight III is elvileg.
-
prokxy
veterán
válasz Darth_Revan #33863 üzenetére
Én most ide vagyok "kényszerítve", csajszi Netflix-ezik, de teljesen jó monitoron is játszani.
-
prokxy
veterán
válasz Wesder #33954 üzenetére
Elkezdtem a Gears5-öt, kicsit single-ztem, majd utána multi. Viszont nem a pvp, hanem a waves része, nagyon tetszik, csak nehéz.
Nem gondoltam, hogy ennyire szép ez a játék SX-en...Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
Torchlight III
Ugyanazon ratyi szerverek, mint PC oldalon. Lagos, random kidobós folyamatosan. Egy pályát nem lehet normálisan végigtolni vele.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
Ki, miben keresi a kihívásokat, mennyire fogja meg a játék, mennyire van ideje rá, stb.
Ez is egy olyan mérce vhol. Epénisz is akár. Van ami skillfüggő, van amihez meg csak segg kell.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
-
prokxy
veterán
Asszony felhívott, hogy törli éppen a port, és az Xbox meg fújja az arcát lágy szellővel, amikor fölé hajol, pedig ki van kapcsolva. Kérdezem, hogy ez normális, vagy írassam be valahova?
-
prokxy
veterán
válasz ProEvoFan #34614 üzenetére
Ha D2-re gondolsz, akkor elég sok mindent kivettek belőle és a végjátékra fókuszáltak, de az meg grind nagyon. Viszont vannak benne jó részek, amíg nem tolod túl a dolgokat. Solo-zni nem igazán tudsz majd, mert vannak olyan részek, ahol muszáj másokkal játszanod, vége felé egyre több.
-
prokxy
veterán
válasz FollowTheORI #34647 üzenetére
Én anno a Gears-szel még PC-n játszottam, azt végigtoltam és imádtam. Most az 5 megy coop-ban haverral, elég brutál ahogy kinéz a játék.
Nekem mondjuk akadt, mint az állat tegnap azona havas, szánkózós részen, nem én vezettem, csak a térképet nézegettem néha. (SX) Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
-
prokxy
veterán
válasz DJosef #34788 üzenetére
Úgy tudom, ha nem 360-as a cím és kiveszik a GP-ből, akkor nem tudsz vele játszani, amíg újra be nem kerül vagy meg nem veszed. De majd kijavítanak, ha hülyeséget írtam.
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz l.skywalker #34798 üzenetére
Nabazzeg, mindig tanulok vmit!
-
prokxy
veterán
válasz FollowTheORI #34803 üzenetére
Viktor? Jönnék én is
-
prokxy
veterán
SX-es Venom töltőállomással + akksival kapcsolatos kérdés: 3 napja volt nyüstölve a kontroller (rezgés off, fejes on), tegnap este fél 10-kor még kb 80%-ot mutatott,
majd 2 óra játék után battery low üzenet majd 20 perc és kikapcsolt.Az oké, h nem bírja annyi ideig, mint 2db 2500-as lidlis akksi, de kérdés:
- fent hagyhatom őket nonstop a padon, nem gáz, hogy mindig töltés alatt vannak (vagyis világít a zöld led)
- gondolom nem normális, h kb. 80% után low, majd off. Kijelzés lehet rossz, amit látok?Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz parandroid #34821 üzenetére
Igen, vhol ez volt a cél, h ne az asztalon, kanapén szanaszét legyen a 2 kontroller, hanem legyen egy dedikált helyük.
-
prokxy
veterán
válasz l.skywalker #34862 üzenetére
WoW, akkor az LG - 27UL600-W-en is érdemes bekapcsolni a Freesync-et?
-
prokxy
veterán
válasz l.skywalker #34876 üzenetére
Jaja, van basic meg advanced vagy extended. Basic az megy, másikat ha odaangednek a Srácok végre, akkor meglesem :D
-
prokxy
veterán
válasz Bad Pritt #35016 üzenetére
Én is vérbeli PC-s voltam, tökre paráztam a kontrollertől. PS4-gyel kezdem, haver nézte, hogy a HZD-ben a nagy dínó-szerű dögöket is körbelőttem , majd mikor már a vége felé voltam, egész jól ment. Azóta ez csak javul. Voltam COD WZ-t is, nem 2 killel végeztem benne és gamepad only volt. BF kicsit más tészta lesz év végén vagy jövőre, mert ott azért van recoil és nem biztos, hogy annak megtartásában jó vagyok. De PC-re nem megyek vissza, ott rohadjon meg az összes VGA gyártó!
-
prokxy
veterán
válasz FollowTheORI #35027 üzenetére
Van egy rakat guide a beállításhoz, anno a Far Cry 5-ben gyakoroltam. Viszont tényleg jó ötlet, h a a V-ben csapassam kicsit, legalább nem lesz idegen. Bár ha lesz egér, bill támogatás, akkor ezzel fogom játszani, nem kérdés. Ha meg a pletyik igazak és cross platformos lesz, akkor pedig kánaán.
-
prokxy
veterán
Én elkezdtem PC-n még anno, azt jött a box és nem volt erőm újra átmeni rajta, pedig nem sok van már a végéhez. Nem rossz játék, fejhallgatóval, éjszaka az igazi. Ha jön a 2, akkor előszedem sztem és megerőszakolom magam vele, mert érdekel a vége mi lesz a
csajjal/pasival... Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz FollowTheORI #35072 üzenetére
Ne is mondd, kapkodom a fejem mivel toljam. :)
-
prokxy
veterán
Ha már téma a Ghost Recon® Breakpoint, coop-ban játszanám haverral, vélemény a játékról? Ennyiért elég kecsegtető az ára.
Division sorozat nagyon menő volt nálam, ez mennyire hasonló?Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz l.skywalker #35458 üzenetére
Home-olva vagyunk, sztem így nem fontos megnézni.
-
prokxy
veterán
válasz l.skywalker #35458 üzenetére
Nagyon vegyesek a Breakpoint-ról adott vélemények. Hááát, nemtom megvegyem-e. Még 15 órám van rá. Este trial azt meglátjuk.
-
prokxy
veterán
válasz l.skywalker #35481 üzenetére
"Nub", nekem 100%!
-
prokxy
veterán
válasz craftsman01 #35490 üzenetére
Dede, nekem is itt van 2 hete.
bestbyte pl. Még talán linkeltük is.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz soundsonic #35505 üzenetére
Nálam az SX marad is, sőt, még az is lehet, hogy PS4 lesz mellé, nem 5.
-
prokxy
veterán
Ez milyen gáz cikk:
Akkora gyomrost kaptak a legújabb Xboxok a PS5-től, hogy talán még padlót is fogtakOrigin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest