Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoleee83
addikt
válasz Bad Pritt #46996 üzenetére
Ezért nem szoktam soha day1 játékot elindítani, mindig várok vele egy kicsit, ahogy most is, nem újkeletű dolog hogy minden játék ami kijön bugos.
(Mondjuk a Cyberpunkkal meg olyan szinten várok, hogy november lesz belőle, nextgen peccsestől'..)[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
-
Zoleee83
addikt
válasz Hunt3r22 #47021 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de szervizes tapasztalattal VRAM hibának tűnik, küldd vissza garanciába. Az is egy jellegzetes hiba, hogy nem minden játéknál csinálja, ha beszélsz a supporttal, ajánld fel hogy elküldöd ezt a video-t is.
-
Zoleee83
addikt
válasz 30z.Samu #47051 üzenetére
a Series S pedig egy új architektúrára épülő masina -> amit már most kezdenek hanyagolni sajnos, a Resi azért nem egy gyenge cím, de ha már itt is ez van..
Max a MS címek lesznek normálisan megcsinálva.[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz 30z.Samu #47075 üzenetére
Egyiknél sem az elsőnél pláne nem!
Inkább egy HFW, vagy jelen esetben a Returnal, Oddworld (majd jövőre itt)
Ha meg nem lenne Ascent, Halo, Stalker2, Gears, Forza, akkor ott szisszennék fel. Megoldás:kell mindkét gép.
Mondjuk én olyan szinten el vagyok árasztva számomra érdekes GP címekkel, hogy idén -30k költésben vagyok eddig, a tavalyi PS-es évhez képest. Sok olyat játszottam végig amit amúgy nem vettem volna meg, de GP miatt végig toltam és remek szórakozás volt.[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz 30z.Samu #47078 üzenetére
Horizon miatt váltottam anno, de jelenleg nincs olyan cím nálam sem amiért érdemes lenne még egy gépet tartani, főleg ennyi játék mellé. Talán majd egyszer, de szépen lecsengett a hype nálam is, egyelőre, most biztosan nem ugranék bele, az XSX meg nagyon jó döntés volt továbbra is. Vicces hogy a nem jutott PS5 után itt ragadtam, nagy megelégedéssel.
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz 30z.Samu #47081 üzenetére
Megértem.
Előrendelés utolsó napján hívtam fel a KV-t hogy meggondoltam magam és nem SS-t, hanem XSX-et szeretnék.
Nagyon korrektek voltak, előtúrtak valahonnan még 1db-ot, vagy valaki visszamondta, passz, de utolsó darab volt. (A CP kódot buktam csak és GP kód lett belőle, utólag nem kár érte! )[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz frankdelgado #47334 üzenetére
Most ezt úgy mondod, mintha a konkurenciáknál, (direkt többesszámban írtam), ömlene a játék.. Covid van még mindig, ami nagyon hátráltatja a játékfejlesztést mindenhol.
Idén is lesz több új nextgen játék, ki kell várni.[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
Aki holnap esetleg kap meghívót az XBOX CLOUD GAMING
(BÉTA)-hoz, az itt tudja majd kipróbálni (Game Pass Ultimate előfizetés kötelező): LINKAjánlott böngészők: Edge, Chrome vagy Safari
Folyamatos lesz a meghívó osztás a Microsoft részéről, 22 régió, köztük Magyarország fog meghívókat kapni.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
Elhagyó a konzolról van már infó?
Van egy félbehagyott Brütal Legend, meg egy játszás alatt lévő Injustice2, nehogy véletlenül ez legyen, mert előre kell vegyem. :)* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz l.skywalker #47519 üzenetére
Köszi az infót!
@wesder neked is!* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz frankdelgado #47521 üzenetére
Mert mindenhol máshol ömlik a nextgen kontent! Teljesen jogos, ja nem!
Van alternatíva ha nem jön be.[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz Wesder #47525 üzenetére
Én nem is állítottam ezt.
Azért ha megengedi én örülök a Remake Destroy All Humans-nak, mert nagyon vicces és szórakoztató játék, biztosan megvettem volna.Ugyanígy örülök egyébként a jelenleg freeként claimelhető Horizon Zero Dawn-nak is.. * You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz frankdelgado #47557 üzenetére
Neked nagyon be van csípődve a "másik oldal". ->
Tévedésben vagy, nekem egyik oldal sincs becsípődve, mert mindegyiket szeretem.
Bocsánat, hogy kihúztam a vita méregfogát.
Kifejezetten örülök neki mert kimaradt, de ugyanígy örülök a Mafia + Mass Effect részeknek is, de nem kötelező ezekkel játszanod.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
Kipróbáltam a Cloud Beta-t.
Direkt egy nem túl acélos, belépő consumer laptopon néztem meg wifi-n. (Lenovo Ideapad 320 / i3, 4gb Ram, SSD).
Az indítás előtt szólt, hogy legalább 10Mbit/s net kell neki, jelenleg 150Mbit/s van.
Gears4, Gears3, és Forza4 amiket célzottan próbáltam, mert elég friss mindhárommal az élmény.
Verdikt -> Lehet hogy ez lesz a gaming jövője, de a JÖVŐ-t, erősen kiemelném, az említett minimum ellenére is iszonyúan laggol, Gears-ben mire megfordultam 3x kaptak szét, Forzában már a menü sem töltött be normálisan, nem hogy a játék.
(Tudom, hogy érdemes lett volna kábellel csatlakozni a router-hez, de nincs kedvem vele szórakozni, Wifin nem egy nagy élmény, megyek vissza az XSX elé.)* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz Wesder #47887 üzenetére
Számomra első pillanattól világos volt hogy nem lesz normálisan megtámogatva az SS, ezért lett XSX, no meg az erősebb hardver, nagyobb tárhely, lemez meghajtó miatt is. Aki komolyabban és vagy sokat játszik nem is értem miért választja a kisebb gépet (ha csak az anyagiak miatt nem), mert sok értelme nincs.
Gyereknek olcsó jáccós' gépnek, monitor, Full Hd tv mellé oké, vagy annak aki nem annyira igényes arra, hogy a legjobb minőségben fusson a játék rajta, de kb ennyi.[ Szerkesztve ]
-
-
Zoleee83
addikt
válasz Hunt3r22 #47910 üzenetére
Elég komplex összehangolni az adatbázisokat a rengeteg alkalmazással, most jelenleg ez történik, mobilon még nem is látszik, máshol meg döcögősen, hiányosan-bugosan jelenik meg.
Nem nagyon tudják gondolom letesztelni a PROD release előtt, de 1-2 update és rendben lesz.[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz l.skywalker #48131 üzenetére
Az a vicces hogy nekem csak GP játék van a listában, semmi más, annyi az elmaradás.
@pzstm - View and filter alatt ott a list view, úgy fogja dobni.
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
-
Zoleee83
addikt
Én meg előtöltöttem a Destroy all Humans-t, amire volt aki azt írta, hogy fos, én meg alig várom!
Közben meg tolom majd az Outriders-t ami meg csak azér' jó mer' ingyé' volt ugye, és nekünk magyaroknak a sz@r is jó ingyér' mint tudjuk.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
Teljesen igazad van, eléggé alfa stádiumban adták ki, és rengeteg bug/tech probléma volt/van vele még mindig.
Ettől függetlenül szerintem az utóbbi idők egyik kellemes meglepetése gaming fronton.
Bár lehet én ilyen szempontból igénytelen vagyok, mert ha jó a story, és a játékmenet, ezek felett mindig szemet hunyok. (Egyedül a CP2077 nem ütötte meg ezt, az még mindig parkolópályán van, majd késő ősszel, esetleg-talán).* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz hombre[EU] #48330 üzenetére
Ezt mindig bedobja valaki..
Tőlünk nyugatabbra, a fejlettebb országokban az ismerősök hónapok! óta nem kapnak nextgen Xbox konzolt, sok helyen XSS sincs, nemhogy XSX. Van olyan aki novemberi előrendelést 1-2 hete kapta meg. Pontosan akkora hiány van belőle mint PS5-ből.
Inkább mi vagyunk szerencsések, hogy itt a vadkeleten, a balkánon, day1 tudtunk konzolhoz jutni.[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
Igen, érdekes ez, mert tényleg arról volt szó, hogy a Sony nem győzi, az MS meg rendben van.
Szerintem valamit sunyit a Microsoft is, a kihozatali arány sem olyan, amilyennek lennie kellene. Nem a legjobb hivatkozás, de ezt olvastam külföldi oldalakon is: LINK.@pzstm - király!
Bár továbbra is HO, de rengeteg a meló :/, szóval nálam majd csak délután fog pörögni.@Moby - Nem releváns, mert tudjuk, hogy Magyarország pl kiemelt régió, nálunk is ezért nem volt gond, ugyanígy vannak egyéb régiók, ahol könnyebb a beszerzése.
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
A felsorolt réigók sem mindig relevánsak, mert területileg is, hogy értsd-> országon belül is vannak eltérések. Főleg olyan jelentéktelen méretű országban mint az USA pl., de Németo., Ausztrália sem éppen elhanyagolható piac.
Így már jobb, vagy csak direkt nem akarod érteni, as usual?[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
Toltam pár órát ma a Destroy all Humans!-t. Óriási hülyeség, szétnevettem magam rajta.
Nálam nagyon betalált, vicces, remek játék.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz mcwolf79 #48396 üzenetére
Igen, az egy beteg mellék feladat, sok ilyen lesz.
Én pl. 40 percen keresztül dobáltam teheneket egy kék körbe, hogy meg legyen a 3 csillagos, gyűjts DNS-t kihívás..
Ha valaki mondta volna hogy ennyire rácsavarodok a játékra kiröhögöm.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
Last week, the Xbox Windows app started showing the time played statistic for all games (excluding Xbox 360 titles), and we're excited to announce that we have now added this feature into your TrueAchievements profile.
The Xbox One console launched with a game time tracking feature, but changes to the Xbox Live APIs in 2017 resulted in it no longer being supported for new games by default. However, the wizards at Xbox HQ have been hard at work, and they've managed to resolve this, as well as back-filling all the missing time played data from the games that didn't support it.
Please note that the time played data comes directly from the Xbox APIs.
Szóval a Live API volt a bűnös a statok, vagy legalábbis a játszott idő eltűnéséért.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz hombre[EU] #48447 üzenetére
Elfáradni? Dehogy, sőt!
Annyira élvezetes a gunplay, meg annyira kevés a Sci-fi játék manapság, főleg JÓ történettel, hogy azonnal must have!* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz hombre[EU] #48460 üzenetére
Akkor mesélj, hogyan kellene kinéznie egy sci-fi-nek?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest