Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bep
őstag
Én 15-20 percet megyek. De nagyon durván be kell öltözni is erre. Pár száz méter után lefagyna a fejem. Télen is úgy mentem, hogy sál a tarkóig/fülig felhúzva, rá a pulcsi kapucnija, rá a téli sapka és arra a sisak Enélkül nem bírtam ki rolleren 0 fok környékén 100métert.
Én is azt tudom elképzelni, hogy '25km/h - 350W' olyan lesz, mint a bringa.
Pálcikából 250/300/350 volt eddig. A peak volt duplája, de a megadott teljesítmény az az alap.Azzal az újjal szerintem inkább a nagyrollerek piacára akarnak betörni.
[ Szerkesztve ]
-
Bep
őstag
Ez igaz mondjuk.
Akkor maximum ezek nem lesznek itthon vagy ott ahol nem lehet.
Ugye a dojcslandos gépek is Xiaomi, Ninebot mind max. 20km/h sebességűek.Amúgy a segédmotorkerékpár ugyan ez. Amelyik nem tud menni 50-60-al simán az halál városban, forgalomban.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
csuvicsuva
addikt
Tehát akkor kopasz vagy, és olyan magas, mint Rákóczi Feri?
#52285 Zsadi: ha jól hallottam két portát (biztonsági őr youtube nyelven ) és két kemény kölyköt vettek őrizetbe.
+Nagyon jók vagytok, legalább egy épkézláb lila csapat van a bajnokságban.
[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
addikt
Nagy nehezen sikerült...ma beléptem az új account -ra, és 1999 forintért lehetett volna csak előfizetni. Így csináltam egy 3. account -ot és azon már engedte.
Szerk.:
Egyébként újra befizettem az Amazonra, mert van pár érdekes sorozat. A Gyűrűk Ura sorozat végig ilyen vontatott lesz?[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Zsadi
őstag
A híres sex tape után tette fel a pontot?
Szerintem nekem is megvolt, lehet meg is van még. El vannak dobozolva. Egyszer kiraktam garázsvásárkor egy csomót, de nem vett senki dvd-t.
Pár hete mutattam a fiaimnak pár díszdobozos gyűjteményt a dobozból Harry Potter, Vissza a jövőbe, Gyűrűk ura, Terminátor-ok stb.. csillogó szemekkel nézték. Azóta úgy vagyok vele, maradnak.[ Szerkesztve ]
-
Zsadi
őstag
Én felpakolom a padlásra, ott van hely bőven.
Ki tudja, hátha pár évtized múlva valamelyik ér e majd valamit egy gyűjtőnek (valamelyik limitált). Látva hogy a bakelit, most meg újabban a cd-k is milyen felkapottak lettek.
Ha meg nem, majd a fiaim intézik.[ Szerkesztve ]
-
Zsadi
őstag
Én sem sajnálom, használják, úgy is kell majd majdnem minden területen lassan ennek az ismerete.
Most az a fura, valamiért elkezdték őket érdekelni a régi retro cuccok. A kisebbik fiamnak elő kell majd vadásznom egy nyomógombos telót. Van valahol egy Sportszelettel nyert Alcatel jó lesz az.
A nagyobbiknak meg walkman kell. Be akarja vinni a suliba, menőzni a csajoknál
Az még apáméknál meg is van. Kap hozzá egy 90-es években Angliából kapott New Kids on the Block kazit is. -
-
-
-
-
MODERÁTOR
Jaja, ezt már linkelted, emlékszem, kösziii. Nncs kedvem már zárt FB csoportokba tartozni, nem tudom miért, tényleg. De köszi, hozz még ilyeneket, fiatalodom tőlük
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Steve1207
veterán
Dehogy, csak a kinézetére meg az egyediségeire emlékeztem. Pl az irányító baromira változatos volt mindnél, vagy a hangszóró kialakítása, vezérlő rész (illetve a képcső széle, tök fekete, volt ahol ezüst stb, aztán így gyorsan ki lehetett szűrni). A Mecsek-re nem emlékeztem, csak hogy nagy és ff, de hozta egyből, a kistévékre meg én még azon néztem a Knight Ridert is és a MacGyvert is mamáméknál. (Szerencsére KITT a színesen is fekete volt )
.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest