Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz Beniii06 #35056 üzenetére

    Nem szolgáltatós alma, független lesz.
    Nem érted? Nekem a P20 is nagy, már most erre közlöd alig pár mm-rel nagyobb XY. Bakker a mostani is zavaróan nagy. Ez a nem szereted a borsot? Tegyél rá picit többet akkor hamarabb megszokod, hogy kellemetlen. :D És ezzel az idióta 21:9-es ultra magas képaránnyal nekem végképp haza vágták a dolgot. Esélyem sincs elérni a tetejét a képernyőnek.

    BlackShark és társai csak ott hasal el, hogy számtalan játék eszköz korlátos, lásd GRiD közli mikre lett optimalizálva a többin ha fut is, úgy fog ahogy. És nem fogok 2 évnél többet nyerni szoftveres oldalon még sosem tudtam:
    Xperia SP, LG G4, Nexus 9*, P8, Honor 8, P20
    *A Tegra bivaly volt, a romolgatást is szerettem de nem akarok vele már szórakozni akarok valamit ami tudja amit out of the box. Pont ezért van konzol, kell eleget foglalkoznom a témában kötelező jelleggel amik körbe vesznek azok csak működjenek. :)
    Egy ez másrészt meg próbáld ki biciklin, hogy zsebre vágod és menj egy bő 3-5 órát utána nem lesz őszinte a mosolyod. :D

    @philoxenia: Köszi! :) A Snap 670 az a Kirin960 szintje, az eleve régebbi mint a P20 Kirin 970-e. Ami már most érezhetően lemaradt. Ez egy ördögi kör kezd lenni droidon pont ebből szeretnék kiugrani... :) A P20 tuti marad kell valamin tesztelnem a játék buildjeim de kell mellé majd valami más.
    Na meg nem sokkal lenne kisebb az 3a mint a P20 ami szintén nagy nekem. Sőt néztem a méreteket és szinte 1:1.

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák